- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кондоми Durex Love
здравейте мили съфорумници, чувала съм че кондомите Durex Love са най-хубави. В интернет съм чела доста за тях. Искам вашето мнение:
1. Какво мислите на кондомите Durex;
2. Какви кондоми ползвате;
3. От кои сте най-доволни.
![]()
Женско съм
Аз ползвам само дюрекс лове и найстина съм много доволен.
За разлика от другите презервативи тези притъпяват много по малко усещането при полов акт също така и до сега не ми се е случвало да се къса.
![]()
Когато ми се наложи да ползвам, обикновено вземам Ultra Thin и съм доволен. Скоро пробвах Performa - клатих бая време, наистина забавя еякулацията на макс. Интересни ми се струват и тея новите - Fetherlite Ultima, трябва да ги видим.
Love не съм ползвал, но май най-големият им бонус е, че са 4 броя.
Welcome to the Jungle...
като ги пробваш споделиПървоначално написано от DarkTemplar
![]()
![]()
Женско съм
^Както се казваше в една популярна стара реклама: повредата е във вашия телевизор.![]()
Имам приятел, който колекционира различни видове Durex. Има сигурно 50-60 вида от цял свят.![]()
Welcome to the Jungle...
**
Е те се усъвършенстват, ама нали се сещаш, че не им е леко - на тоя свят има 2-3 милиарда пишки и всяка е със собствено мнение.![]()
Welcome to the Jungle...
Love определено не са най-хубавите.
Ластика им е по-хлабав от този на Real Feel например.
Единствения презерватив, който съм късал до сега, е бил Love.
И Jeans са 4.
По-хубави от Real Feel не съм намерил.
Първоначално написано от nikitka_
подкрепям .. и аз съм такаиначе не мога да ти помогна , не ползвам .. но от приятели също чувам , че или тея Ултра тънките или Лове са най- добре ..
![]()
каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]
Aaa Love не стават, кофти тръпка се получи с тях![]()
+ че с тях нямам чувтствителност.
Скоро пробвах един модел от тънките (то на кутията пише New, и има перце нарисувано), останах много доволен! Добре се усеща, дообре се получава с тях![]()
Ето го:
http://www.durex.com/bg-BG/Products/...%20Ultima.aspx
Други добри за мен са:
http://www.durex.com/bg-BG/Products/...ges/Elite.aspx
и
http://www.durex.com/bg-BG/Products/...%20Ultima.aspx
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ми на мен най ми допадат Спортекса.Всичко друго ми се е късало спортекс,виталис и тн...
Аз обичам плодовите![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Тези в лилавата опаковка Ultra Thin са май най-доброто за момента ... Иначе аз лично Love не ги харесам ... струват ми се много плътни. Оребрените също не са лоши. Но то се знае де най-яко си е без![]()
Durex тея скапаните презервативи никога повече няма да си взема от тях - не стига,че ми спада от тях ами и особено love са отвратителни!
Sportex за това пък ме спечелиха като редовен клиент.![]()
и аз понеже съм умна .. преди да Ви попитам за мнения, взех че първо си купих Durex Love, и след това ви питах![]()
...... май ще копувам нова кутия
![]()
Женско съм
Ами,честно да ти кажа Love са доста плътни и притопяват чувството на близост едва ли не.Ам обаче Elite са доста добри.Не са супер тънки,да предоставят възможност за скъсване,но са достатъчно тънки за да добиеш истинското чувство,а пък и имат повечко лубрикант което ги прави много добри за анален и за момичета който не се мокрят мнг,но мисля,че тези са по-така на годинки...![]()
![]()
След като се скъсаха, нямам много добро мнение за тях.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
ние сме пробвали абсолютно всички на Durex...като тея Love втори боклук няма...но за сметка на това Elite и Real Feel са най-уникалните презервативи![]()