.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Фен Аватара на Dessynka
    Град
    гр. Пловдив

Някой пил ли е ИНХУА СЛИМ?

е? Ако някой е пил, резултати?

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    майка ми го пиеше и определено имаше положителен резултат
    Hostis Honori Invidia

ее недей, не е това начина, храни се здравословно, щото ще те боли главата след вредме

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    По-добре прави упражнения и се храни здравословно, а не да се тъпчеш с хапчета и други подобни химии. После може да съжеляваш.

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Една приятелка - нямаше ефект.
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Цитирай Първоначално написано от bathory
    нормално . спорт му е майката
    "Да обичаш – това означава да бъдеш направен от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел.“ Шекспир

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Цитирай Първоначално написано от youarehotnyouarencold
    Цитирай Първоначално написано от bathory
    нормално . спорт му е майката
    И аз това и' говоря, но никой не ме чува хаха
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Dessynka, по какъв повод ще го пиеш? Изключила ли си здравословен проблем зад излишните килограми?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Фен Аватара на Dessynka
    Град
    гр. Пловдив
    Оф добре така не се научихте да пишете по темата. Питам дали някой го е пил, а не дали трябва да спортувам. Пфф благодаря за 2та нормални поста. ;]]]]

Една приятелка сега го ползва , съчетано с някаква лека диета.. и ДА има ефект ... поразителен !!!
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Dessynka
    Оф добре така не се научихте да пишете по темата. Питам дали някой го е пил, а не дали трябва да спортувам. Пфф благодаря за 2та нормални поста. ;]]]]
    Ако не изключиш ендокринна патология, колкото и хапове да пиеш, няма да стане! Ако щеш милиони пръскай за хапчета, ако половите или тироидните хормони са дисбалансирани, кантарът няма да помръдне!!!

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Повече от фен
    А на каква цена е и за колко време г/д го използваш? Сори за спама
    Wild sexy bitch from Mainatown :P

Фен Аватара на Dessynka
    Град
    гр. Пловдив
    Мисля че е около 8 лв. но не съм си взела още. Доколкото разбрах не се взима от всяка аптека, така че някой да знае в Пловдив от къде мога да го купя?

Фен Аватара на sunity06
    Град
    гетото
    аз си играх да го пия кокло 2 месеца (с диета) и нищо. Спомага за редовното ходене на едно място и това е. Болеше ме коремчето, много, от пустите му хапчета. Не си струва да се захващате с тях, или поне по мое лично мнение.

На въпроса на Dessynka - можеш да го вземеш от всяка по-голяма аптека.
    Забавно е да правиш невъзможното!

Фен Аватара на Donnie
    Град
    Пловдив
    А щом е аамо 8лв трябва ли ни рецепта ако сме по-малки от 18 :Д

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    Цитирай Първоначално написано от Donnie
    А щом е аамо 8лв трябва ли ни рецепта ако сме по-малки от 18 :Д
    Не
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Аз съм го пила и имаше разхлабващо действие.Иначе отслабнах,но едвали да е било от чая,по-скоро от това,че бях само на него...

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    При всеки действа различно както виждаш ... При някой може да има "поразителна" промяна... при теб може да има допълнителни килограми ... кой знае.
    За това.. колкото и да не искаш да чуеш мненията ни ... спортувай бе човек, защото ако щеш да пиеш всевъзможни хапове и боклуци, ако не спазваш режим и не спортуваш нищо няма да постигнеш.. само пр*ебан организъм.

Повече от фен
    Току-що го купих Ммм няма никаква диета да се следва А това значи ли, че мога да си ям, както съм си яла до преди, да пия капсулите и да свалям?

Фен Аватара на Dessynka
    Град
    гр. Пловдив
    ^ най-добре ще е, ако има лека диета, не пълно гладуване и може би вкъщи някакви упражнения. Сега май месец нали има много почивни и ще ходя да бягам и така...

Фен Аватара на Dessynka
    Град
    гр. Пловдив
    ПП - казвай дали има резултати!!

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Като чета коментарите,има тук таме някой положителен.Пък и не са скъпи 8 лева май и аз ще си взема пък да видим...въпреки,че се съмнявам при мен да има ефект,ама аз сега правя и едни упражнения,така че като ги съчетая може да стане нещо..Е и казвай за резултата !
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Повече от фен
    Ми вече съм втори ден, разллабило ме е Пия 30 минути преди закуска обед и вечер, а и съм с диабет тип 1(дали ще има птоблем) Общо взето, нищо ТОЛКОВА странно

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от SexyBitch
    Ми вече съм втори ден, разллабило ме е Пия 30 минути преди закуска обед и вечер, а и съм с диабет тип 1(дали ще има птоблем) Общо взето, нищо ТОЛКОВА странно
    За канелата се твърди, че има свойството да сваля стойностите на серумната глюкоза. В комбинация с инсулина трябва да внимаваш за симптомите на хипогликемия. Не знам дали си носиш в джоба захарчета и дали имаш под ръка глюкагон, но ако нямаш, не е зле да се подсигуриш поне с първото. В допълнение с разхлабването се старай да не се дехидратираш.

Град
    България
    Пия го вече една седмица. Преди това бях на Vitaslim line. Да верно, хвърчиш до тоалетната, ама поне, ако не друго се прочистваш. За йо-йо ефект вс още не мога да говоря, ама колежките ми викат, че съм се стопила. Смисъл, не съм се теглила, нямам кантар вкъщи Ама щом те викат, значи верно има нещо...

П.С. Подочух, че щели да го спират от производство, че бил нещо вреден... Колко е вярно не знам...
    I'm Not Special... I'm Just Limited Edition..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си