- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Някой пил ли е ИНХУА СЛИМ?
е? Ако някой е пил, резултати?
майка ми го пиеше и определено имаше положителен резултат
Hostis Honori Invidia
ее недей, не е това начина, храни се здравословно, щото ще те боли главата след вредме
По-добре прави упражнения и се храни здравословно, а не да се тъпчеш с хапчета и други подобни химии. После може да съжеляваш.
Една приятелка - нямаше ефект.![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
нормално . спорт му е майкатаПървоначално написано от bathory
![]()
"Да обичаш – това означава да бъдеш направен от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел.“ Шекспир
И аз това и' говоря, но никой не ме чува хахаПървоначално написано от youarehotnyouarencold
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Dessynka, по какъв повод ще го пиеш? Изключила ли си здравословен проблем зад излишните килограми?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Оф добре така не се научихте да пишете по темата. Питам дали някой го е пил, а не дали трябва да спортувам. Пфф благодаря за 2та нормални поста. ;]]]]
Една приятелка сега го ползва , съчетано с някаква лека диета.. и ДА има ефект ... поразителен !!!![]()
LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It
Ако не изключиш ендокринна патология, колкото и хапове да пиеш, няма да стане! Ако щеш милиони пръскай за хапчета, ако половите или тироидните хормони са дисбалансирани, кантарът няма да помръдне!!!Първоначално написано от Dessynka
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
А на каква цена е и за колко време г/д го използваш? Сори за спама![]()
Wild sexy bitch from Mainatown :P
Мисля че е около 8 лв. но не съм си взела още. Доколкото разбрах не се взима от всяка аптека, така че някой да знае в Пловдив от къде мога да го купя?![]()
аз си играх да го пия кокло 2 месеца (с диета) и нищо. Спомага за редовното ходене на едно място и това е. Болеше ме коремчето, много, от пустите му хапчета. Не си струва да се захващате с тях, или поне по мое лично мнение.
На въпроса на Dessynka - можеш да го вземеш от всяка по-голяма аптека.
А щом е аамо 8лв трябва ли ни рецепта ако сме по-малки от 18 :Д
НеПървоначално написано от Donnie
![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Аз съм го пила и имаше разхлабващо действие.Иначе отслабнах,но едвали да е било от чая,по-скоро от това,че бях само на него...
При всеки действа различно както виждаш ... При някой може да има "поразителна" промяна... при теб може да има допълнителни килограми ... кой знае.
За това.. колкото и да не искаш да чуеш мненията ни ... спортувай бе човек, защото ако щеш да пиеш всевъзможни хапове и боклуци, ако не спазваш режим и не спортуваш нищо няма да постигнеш.. само пр*ебан организъм.
Току-що го купихМмм няма никаква диета да се следва
А това значи ли, че мога да си ям, както съм си яла до преди, да пия капсулите и да свалям?
![]()
^ най-добре ще е, ако има лека диета, не пълно гладуване и може би вкъщи някакви упражнения. Сега май месец нали има много почивни и ще ходя да бягам и така...
Като чета коментарите,има тук таме някой положителен.Пък и не са скъпи 8 левамай и аз ще си взема пък да видим...въпреки,че се съмнявам при мен да има ефект,ама аз сега правя и едни упражнения,така че като ги съчетая може да стане нещо..Е и казвай за резултата !
![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Ми вече съм втори ден, разллабило ме еПия 30 минути преди закуска обед и вечер, а и съм с диабет тип 1(дали ще има птоблем) Общо взето, нищо ТОЛКОВА странно
![]()
За канелата се твърди, че има свойството да сваля стойностите на серумната глюкоза. В комбинация с инсулина трябва да внимаваш за симптомите на хипогликемия. Не знам дали си носиш в джоба захарчета и дали имаш под ръка глюкагон, но ако нямаш, не е зле да се подсигуриш поне с първото. В допълнение с разхлабването се старай да не се дехидратираш.Първоначално написано от SexyBitch
Пия го вече една седмица. Преди това бях на Vitaslim line. Да верно, хвърчиш до тоалетната, ама поне, ако не друго се прочистваш. За йо-йо ефект вс още не мога да говоря, ама колежките ми викат, че съм се стопила. Смисъл, не съм се теглила, нямам кантар вкъщиАма щом те викат, значи верно има нещо...
П.С. Подочух, че щели да го спират от производство, че бил нещо вреден... Колко е вярно не знам...