- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Крем Здраве
Днес сутринта отидох до магазина и си купих едно малко кремче на Здраве:
Та наскоро ми излязоха 3 пъпки на крака от ухапване от насекомо.На опаковката пише,че кремът е против кожни раздразнения.Според вас дали кремът ще подейства за пъпките ми?
ППС:аз си мисля,че ще подейства,но да се подсигуря :Д
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
ДА! Крем здраве действа.. ползвала съм го за пъпки от ухапване и за акне иии... ефекта е бърз. Много хубаво кремче.
* (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
- ее пак ще дават филм на ужасите
На мен лично ми помага един лосион или нещо такова, в жълта опаковка е и се пръска, но не мога да ти кажа името му защото е в колата на баща ми.. Той е от една серия, на същата марка има и спрей против ухапвания. Продават ги в аптеки и козметични магазини. Крем здраве на мен лично не ми помага. Също така съм чувала и за оцет и ментолов спирт, пробвала съм ги и действат, че по едно време имах такива големи пъпки от комари, направо ужасни ..![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
На мен този крем по никакъв начин не ми помага.
За ухапване ако те сърби вземи ментолов спирт и ги минавай с него. Само не ги пипай с ръка и не ги разчесвай.
егати.. всички го хвалят този крем "здраве" .. ще си взема и аздолу-горе колко струва ?
![]()
Няма да съжаляваш ако си го купиш. Някъде съм 2.50лв. е. Аз съм си много доволна от него, то си зависи и от кожата де![]()
* (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
- ее пак ще дават филм на ужасите
Взех моя от Пени Маркет за 1.65(30g) .Първоначално написано от LoveChocolate
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
да, всъщност и на мен мн.ми харесва като ефект, дори повече от Бочко. Моята кожа е доста мазна, а откакто го ползвам него е мн.по-добре. Горещо го препоръчвам с 2 думи, а да- и супер яко мирише такова на бебче, на чистичко и приятно
))))
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Това кремче и синята Нивеа са страхотни! Редувам си ги.,. Веднъж Нивеа, веднъж Здраве! Медико Идеал също е добър, но рядко го използвам,.Помагат., Например през зимата кожата на ръцете ми е много суха и се бели, а след като се намажа 2-3 пъти със Крем Здраве например кожата ми е отново нормална. Доволна съм!
Също са на добра цена
!
[i] Und der Haifisch, der hat Tr
Аз го ползвам за ухапвания от комари и много ми помага. Намазвам пъпчиците вечер и на сутринта почти няма следа от тях. Не го ползвам за лицето защото ми изсушава кожата.
Имам и Здраве за ръце - обожавам го. Като работех като барманка ръцете ми бяха ужасно захабени и страшно много ми помогна. Зимата не се разделям с него.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Само Т-зоната ли мажеш с него, щом ти е мазна кожата!?Първоначално написано от Seducti0n
Питам,защото и моята е, а не откривам "лек" за това, особено в тези жеги.![]()
Big or small, lies are lies!
И докато седиш и чакаш да отговорим, защо просто не се намажеш?![]()
Иначе и аз съм много доволна от кремчето.
Аз го позлзвам всяка вечер преди лягане-действа много добре на кожата на лицето,изчиства го от пъпките прави кожата мека![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Аз съм мноого доволна от негоИзползвам го от години
![]()
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
И аз май ще взема да го пробвам този крем ,,Здраве".На добра цена е и така както гледам има доста доволни от него!
![]()
![]()
+1... никога не съм очаквала такива добри отзиви за него...Първоначално написано от LipSy
![]()
![]()
Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!
^ Съвсем леко действа на мазна кожа.По-скоро действа за намаляването на пъпките![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Аз имам крем "ЗДРАВЕ"и стои точно до мене.![]()
против кожни раздразнения 40 грама АРОМА. Но няма листовка![]()
Моята кожа е суха. Добре ли ще е за акнето? Попринцип аз няма да си мажа цялото лице, а само ако ми излезе нещо.Първоначално написано от Yankee
![]()
Нали?! И аз така...Първоначално написано от kitti123
![]()
Аз имам тозии съм много доволна, но и другия не е лош
Love is everything!
Мен ме мажат с тва кремче откакто съм бебе..
е вече сама се мажа..![]()
...