- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- В памет на Милена Б. (sh0c0ladch3ee)-едно лъчезарно момиче
Днес разбрах, че и едно момиче, което познавах е починало също в катастрофа. http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=995869. Тя е починала вчера в 18 часа. Дано сега на по-добро място, заедно с любимия си - Венци Чен . Юлия беше най-милия и добър, но същевременно лъчезарен човек, който съм познавала. Ще ни липсваш!! Дано сега са някъде с Венци на по-добро място и са забравили отвратителния свят тук, ДОЛУ!!!
Пиша го, за да видите колко много млади, добри, лъчезарни и мили ДЕЦА, чиито усмивки не падат от лицата, умират по пътищата ....
Почивай в мир Миленче, Юлчее и Венци! Дано сега сте на по-добро място! Ще липсвате на всички, а вашите лъчезарни усмивки, няма да можем да видим никога повече!
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
RIP tq sega e na po-dobro мqстоПървоначално написано от Vincitore
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
Първоначално написано от granger
О, колко е красива....
Нито съм я засичала из форума, нито я познавах, но...
Някак си като й гледам снимката и не мога да повярвам как я няма вече.
Винаги ми е било някакво странно... в един момент този човек го има и в другия вече не... и никога повее няма да го има. Направо не е за вярване. Аз такива неща много трудно ги приемам, дори и за хора, които не познавам.
Не знам какво друго да кажа....
Мир на праха й.
nigga stole my bike
Аз не съм я виждала във форума, нито съм чела мненията й, но е била много красива, нека да почива в мир Горката й сестричка, но най-вече горкичката Миленка Някой може ли да ми прати линк към темата й?
Момиче съм!
Болката никога не спира, спира да ти пука че те боли...
Шофирай разумно - стигни жив!
Shalalalalaaaa
cherrygloss - мама
RageAgainstTheMachine - тати
awesomesheepy - леля
Братчета:
DaNGeRousLy
Discard
Сестрички:
tonie_
xNymphetamineGirlx
polssa
Sunshinebabybyy
аз съм йоанна сестрата на милена ние с мама и тати ви благодарим за всичко което написахте за кака.
* (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
- ее пак ще дават филм на ужасите
пишете ми
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
ако искате ми намерете фасебоок казва се joanna borisova патарсете ме.
извинявай че те стеснах искаш ли ми скайпа
да си пишем в скупе
ама ако искаш да си дам скайпа да си пишем
каде
Не знам защо до сега не писах в темата, но всеки ден я следя и чета всяко едно ново мнение. Просто някак си още не мога да повярвам,че това се е случи на едно толкова младо и красиво момиче. Не съм имала щастието да я познавам,но по всички нейни мнения си личеше,че Миленка беше едно много лъчезарно,позитивно,красив о и мило момиче. Както казаха по-горе, не е нужно да познаваш някого лично за да разбереш що за човек е!
Почивай в мир, Миленче. Ние винаги ще те помним!
Моите съболезнования на родителите и близките ѝ ..
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Дойде и моя момент да изкажа моите дълбоки съболезнования(бях го направил в кофата , но искам и тук). Не познавам момичето , нито посещавам раздела , но хора ми показаха ,че е била наистина един добър човек склонен да помага на всекиму! Симпатично , младо момиче си отива защо ли ми е познато? Защото зачестиха тези случай , как ще караш с 100 в тясна улица? Тук не става въпрос за инцидент , а за глупост. И както в повечето случай шофьора оцелява...
Не съм губил толкова близък човек , но познат по този начин да , просто е нелепо!
THE GOOD DIE YOUNG