.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Тема: Anal sex..

Anal sex..

Зна4и с приятелката ми искаме да пробваме анален секс.. тъй като на нея е за първи път ,както и на мен някакви съвети.. колкото да не пострадаме (освен да внимаваме да не разбере баща и разбира се ) и какви презервативи да използваме за този слу4аи..
    10х предварително

Град
    МайнаTown
    тя клизма да си направи другото го заеби

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Клизма от нейна страна.
    Лубрикант ползвайте и надеждни кондоми. Ellite на Durex не са лошо по тънки и с повече лубрикант по тях: http://www.durex.com/bg-bg/products/...ges/elite.aspx
    Момичето трябва да е максимално отпусната и възбудена, а ти много нежен и да го вкарваш лека по лека, не изведнъж, за да не я заболи. Айде успех

Цитирай Първоначално написано от MiroAndonow94
    Да не разбере баща и вика?!Хахаха.Баща и не дава да се e** в гъза ли?Хахахаха лудница майна!

Добре ве брато докато го четох си мислех същото и сега като ти прочетох коментара се спуках
    БХ ми е

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Клизмата не е задължителна,ама е желателна,пък ако не ще да си прави,поне да иде до тоалетна преди самия акт.
    Трябва да е максимално отпусната ,а ти трябва да си много нежен, Би било добре да използвате лубрикант,за да не я боли много, а е задължително да си с презерватив,за да не си лепнеш някоя инфекцийка!
    Успех
    maDamn

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Влиза един мъж в аптека и казва :
    -Един презерватив,моля.
    Аптекарката:
    -Какви!?BMW Mercedes Citroen..?
    Мъжът:
    -Дай нещо 4х4,че довечера ще газя в лайната

извинявай,просто не се сдържах , и го копирах от профила на един мой съученик

Фен Аватара на theseveredgarden
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella
    Влиза един мъж в аптека и казва :
    -Един презерватив,моля.
    Аптекарката:
    -Какви!?BMW Mercedes Citroen..?
    Мъжът:
    -Дай нещо 4х4,че довечера ще газя в лайната

извинявай,просто не се сдържах , и го копирах от профила на един мой съученик

Guest

Re: Anal sex..

Цитирай Първоначално написано от GrandMasterSexy93
    Зна4и с приятелката ми искаме да пробваме анален секс.. тъй като на нея е за първи път ,както и на мен някакви съвети.. колкото да не пострадаме (освен да внимаваме да не разбере баща и разбира се ) и какви презервативи да използваме за този слу4аи..
    10х предварително
    Баща й да не би да я проверява профилактично, дали случайно ануса й не е разпорен?

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Град
    Софийските потайности
    И В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ГО ВАДИ РЯЗКО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Останалото ти го казаха останалите
    !!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
    Like Jesus

Град
    Green Street
    плюнка мажеш и вкарваш мекия
    Stand Your Ground

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от granger
    Клизмата не е задължителна,ама е желателна,пък ако не ще да си прави,поне да иде до тоалетна преди самия акт.
    Трябва да е максимално отпусната ,а ти трябва да си много нежен, Би било добре да използвате лубрикант,за да не я боли много, а е задължително да си с презерватив,за да не си лепнеш някоя инфекцийка!
    Успех

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Bozichko
    И В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ГО ВАДИ РЯЗКО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Останалото ти го казаха останалите
    Е може и нищо да не стане
    А може да се създаде вакум в дебелото черво на момичето и от там нататък не е за казване какво може да стане.

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady
    Цитирай Първоначално написано от Bozichko
    Е може и нищо да не стане
    А може да се създаде вакум в дебелото черво на момичето и от там нататък не е за казване какво може да стане.
    Може да се оака. Затова бавно и полека!
    maDamn

з

Мерси много за съветите.. бтв тва за бащата беше шега .. някои не го разбраха ..

Еми... другите изчерпаха темата.. просто не го вади бързо,защото може да стане лошо.

Нененене не го вади бързо както казаха другите ,че на комшийте ше им потече от тавана...И не е лошо с олио да го понамажеш презерватива отгоре.Аз поне така съм правил и мисля,че ще стане по лесно.Колкото по-мазно толко по-лесно ще влезе.

Супер фен Аватара на leadyflame
    Ама ти си много зле, бе, мойто момче, трябва ли да оакаш положонието за да знаеш, че има опасност при резки движения

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от leadyflame
    Ама ти си много зле, бе, мойто момче, трябва ли да оакаш положонието за да знаеш, че има опасност при резки движения
    Не се хаби,пич
    Не е задължително никой от нас да е правил белята,ама има 1000 теми точно пък по този въпрос!Тъй че,както казахме вече,бавно и полека!
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от dobri4ko2
    Да не разбере баща и вика?!Хахаха.Баща и не дава да се e** в гъза ли?Хахахаха лудница майна!

Добре ве брато докато го четох си мислех същото и сега като ти прочетох коментара се спуках
    Вие как ще реагирате ако разберете ,че чукат дъщеря ви в гъзъ.. и камоли като е малка щотото 100% автора е малък
    I Love YOU baby

Цитирай Първоначално написано от Baby98
    10х предварително
    Аз съм го правила с двама в дупето като със втория сегашния ми френд изпозлваме дюрекс и с презерватив доста по-лесно ми го вкарва отзад.Иначе с предния го правихме 4 пъти и то без,но с едно като плажно масло и се получаваше.
    98 ...

Супер фен Аватара на badsector
    Як лубрикант, много свободно време, спокойна обстановка, мъничко алкохол, любовна игра, търпение и внимание.

Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    Цитирай Първоначално написано от Baby98
    10х предварително
    Аз съм го правила с двама в дупето като със втория сегашния ми френд изпозлваме дюрекс и с презерватив доста по-лесно ми го вкарва отзад.Иначе с предния го правихме 4 пъти и то без,но с едно като плажно масло и се получаваше.
    98 ...
    98 ама вече е напред с материала Нищо, като стане на 30 ще реве, че е била малка разпоретина.

Супер фен Аватара на badsector

Цитирай Първоначално написано от imamkrasivouho
    ....Нищо, като стане на 30 ще реве, че е била малка разпоретина.
    Не се знае. Количеството на курвите нараства правопропорционално с нарастването на броя на мъжете с малки пишки, които в леглото търсят само заместител на чикия, като така начешат комплексите си. Така че пазар за курви има, въпросът е да е достатъчно добра, за да се продаде на по-висока цена.

Цитирай Първоначално написано от badsector
    Як лубрикант, много свободно време, спокойна обстановка, мъничко алкохол, любовна игра, търпение и внимание.
    препоръчвам същото ама с повечко алкохол

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си