- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Anal sex..
Зна4и с приятелката ми искаме да пробваме анален секс.. тъй като на нея е за първи път ,както и на мен някакви съвети.. колкото да не пострадаме (освен да внимаваме да не разбере баща и разбира се) и какви презервативи да използваме за този слу4аи..
10х предварително![]()
Клизма от нейна страна.
Лубрикант ползвайте и надеждни кондоми. Ellite на Durex не са лошо по тънки и с повече лубрикант по тях: http://www.durex.com/bg-bg/products/...ges/elite.aspx
Момичето трябва да е максимално отпусната и възбудена, а ти много нежен и да го вкарваш лека по лека, не изведнъж, за да не я заболи. Айде успех![]()
Първоначално написано от MiroAndonow94
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Добре ве брато докато го четох си мислех същото![]()
и сега като ти прочетох коментара се спуках
![]()
![]()
БХ ми е
Клизмата не е задължителна,ама е желателна,пък ако не ще да си прави,поне да иде до тоалетна преди самия акт.
Трябва да е максимално отпусната ,а ти трябва да си много нежен, Би било добре да използвате лубрикант,за да не я боли много, а е задължително да си с презерватив,за да не си лепнеш някоя инфекцийка!
Успех
maDamn
Баща й да не би да я проверява профилактично, дали случайно ануса й не е разпорен?Първоначално написано от GrandMasterSexy93
И В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ГО ВАДИ РЯЗКО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Останалото ти го казаха останалите![]()
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
плюнка мажеш и вкарваш мекия
Stand Your Ground
А може да се създаде вакум в дебелото черво на момичето и от там нататък не е за казване какво може да стане.Първоначално написано от MiroAndonow94
Може да се оака. Затова бавно и полека!Първоначално написано от DragonLady
maDamn
Мерси много за съветите.. бтв тва за бащата беше шега .. някои не го разбраха ..![]()
Еми... другите изчерпаха темата.. просто не го вади бързо,защото може да стане лошо.![]()
Нененене не го вади бързо както казаха другите ,че на комшийте ше им потече от тавана...И не е лошо с олио да го понамажеш презерватива отгоре.Аз поне така съм правил и мисля,че ще стане по лесно.Колкото по-мазно толко по-лесно ще влезе.
Ама ти си много зле, бе, мойто момче, трябва ли да оакаш положонието за да знаеш, че има опасност при резки движения![]()
Не се хаби,пичПървоначално написано от leadyflame
Не е задължително никой от нас да е правил белята,ама има 1000 теми точно пък по този въпрос!Тъй че,както казахме вече,бавно и полека!
maDamn
Вие как ще реагирате ако разберете ,че чукат дъщеря ви в гъзъ.. и камоли като е малка щотото 100% автора е малъкПървоначално написано от dobri4ko2
![]()
I Love YOU baby![]()
![]()
98 ...Първоначално написано от Baby98
![]()
![]()
Як лубрикант, много свободно време, спокойна обстановка, мъничко алкохол, любовна игра, търпение и внимание.
98 ама вече е напред с материалаПървоначално написано от kremen4eto
Нищо, като стане на 30 ще реве, че е била малка разпоретина.
Не се знае. Количеството на курвите нараства правопропорционално с нарастването на броя на мъжете с малки пишки, които в леглото търсят само заместител на чикия, като така начешат комплексите си. Така че пазар за курви има, въпросът е да е достатъчно добра, за да се продаде на по-висока цена.Първоначално написано от imamkrasivouho
препоръчвам същото ама с повечко алкохолПървоначално написано от badsector
![]()