.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Антибиотик + Марихуана ?

Здравейте днес ми изписаха доста силен антибиотик, защото ме хвана някакъв грип, но отдавна се бях разбрал да присъствам на едно пари по случай нова година и съм твърдо решен да отида ! Ясно, е че алкохол няма да близвам, защото комбинацията с антибиотика ще е отвратителна, но се чудя ще имам ли някакви неприятни странични ефекти ако запаля по някой джойнт ? ( Не искам да пишете колко вредна е тревата просто няма смисъл, искам само някой запознат да ми каже ще има ли гадни ефекти ! )

Голям фен Аватара на besso
    Марихуаната не товари черния дроб. Мисля, че алкохола не се съвместява с антибиотиците за да не се натовари прекалено много дроба, но не съм лекар, не се доверявай изцяло на мнението ми. Чувал съм, че тревата може да отслаби действието на антибиотика. Абе гледай да не прекалявай, пуши малко, пий повече течности и весело посрещане

Мерси пич, посъветвах се с още няколко човека и ми казаха същото нещо.Весело посрещане и на теб .

За тези които още се интересуват:
    След употреба на джойнт НИКОГА не взимайте антибиотик (1-3 часа)
    защото ти става супер лошо, драйфаш, жълт ставаш и т.н....
    От личен опит

ifch0o1
    Guest
    Не виждам как ще ти става лошо в рамките на 1-3 часа ако смесиш трева и антибиотик. Антибиотика действа от поглъщането до повече от 12 часа, не знам колко точно.

Супер фен Аватара на NissaN
    Какъф е антибиотика

hobo
    Guest
    Във 12:00 на обед съм пила антибиотик "Левокса" 500мг, много е силен и се пие на 24ч. Също така съм пила и 2 капсули за днес "Ердомед", това са хапчета за кашлица. Ще има ли проблем или някакви странични ефекти ако пуша марихуана тази вечер?

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Ще умреш, по-добре пропусни антибиотика

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си