.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Полижинакс

Здравейте.Преди около месец бях на генеколог и лекарката ми предписа полижинакс 12 бройки.И ми каза като ми дойде да не си слагам, а след като ми свърши.Така и направих трябваше да ми дойде и не ги ползвах, но като ми свърши почнах да си ги слагам 12 дена, но в листовката не пишеше да не правя секс, нито пък генеколожката ми го каза, аз се замислих, но мислех, че е ако е необходимо тя ще ми каже.Мисля, че само веднъж правих докато си ги слагах.Има ли проблем?М/удругото не виждам никакъв ефект..все още си имам бяло течение много момичета споделят мойто мнение, че не помагат.Някакви съвети?

Супер фен Аватара на zoreto
    Не се препоръчва да се прави секс ,защото глобулите са мазни ,а от мазнината може да се повреди презерватива(ако ползвате де) А за течението не знам ,някой който го е ползвал да каже

Такааа... 1во докато ползваш вагинални таблетки не е хубаво да правиш секс !! Ии 2ро отиди пак при лекарката ти и сподели с нея ,че не ти действат тези хапчета , и след като не виждаш ефект , защо ги слагаш още ??? Спирай и почвай други Аз слагах Клотримазол бяха 6 таблетки по 1 всяка вечер и всичко мина и замина и бяло течение , и всичко

Еми аз приключих с тях още преди 2 седмици.. и преди една седмица трябваше да ми дойде, но още не е дошло.Правих си тест и е отрицателен.. от една седмица ме болят гърдите и ми излизат много пъпки по лицето, но все още не ми е дошло и много се притеснявам.Чудя се дали да не си направя още един тест. Какво мислите?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    С презерватив ли прави секс?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Smile

Дa, разбира се.

Супер фен Аватара на zoreto
    Ти пишеш ,че докато си ги ползвала глобулите си правила секс.Дори и с презерватив ,лекарството е достатъчно мазно да навреди на презерватива и да го повреди.Не знам как си чела листовката ,като точно това е описано там- възможно е прокъсването на презервативи и диафрагми. Надявам се нищо да не се е случило,но си направи ще един тест за да си спокойна.

Колко време след половия акт се прави тест? 48 часа нали?

Да добавя и това, че дори и да е с презерватив не е свършвал никога в мен.

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    И на мен лекарката ми каза да не правя секс докато ги използвам. Обаче тя с тях ми предписа и някви хапчета, които май бяха антибиотик. На мен ми помогна, но съм склонна да вярвам, че хапчетата са свършили по голямата работа.
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Да от този полижинакс няма файда.. поне при мен.М/у другото правих втори тест и беше пак отрицателен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си