- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Момичета, любими мъжки парфюми?
Имате ли любим мъжки парфюм, който страшно ви харесва когато го усетите по тялото на някой мъж ... напоследък Blue seduction на Antonio Banderas просто не ми излиза от главата, представям си един мъж с красиво тяло, как съм зад него и го целувам по врата и целия ухае на този парфюм аууу Споделете вашите любими
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Тъкмо ми свършва парфюма та.. ще следя темата ви ;д
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
Моята света троица е Antonio Banderas - blue seduction ; DKNY - Be delicious men ; YSL - la nuit de l'homme <3
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Нямам любим. Свързвам конкретен човек с парфюма или парфюма с конкретен човек, не знам. Приятелят ми използва някакъв на Пако Рабан (така ли се чете :д), нямам идея какъв, ама го надушвам от километри. Ако се приближи в гръб, няма начин да не го усетя. Просто си мирише така... много наелектризиращо ми действа. Като някъв афродизиак.
Бившият ми се пръска с черния на str8, отива му много и е единственият аромат, който разпознавам и върху друг човек.
Последно редактирано от PinkPan7her : 03-27-2012 на 08:51
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
Вероятно и аз свързвам парфюмите с определени хора, къде осъзнато, къде не. С последния ми приятел много се смях като разбрах, че използваме един и същ парфюм, разбира се мъжката и дамската версия, въпросния Blue Seduction. Иначе има един парфюм, който не знам кой е, едно момче го имаше, но където и да го усетя на секундата го разпознавам и се сещам за него.. много е индивидуален ..
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
http://parfumi.org/images/calvin%20k...0for%20men.jpg < Ей този ми е любимия. <3
Женско съм ;]
На мен не
Bvlgari Black, Bvlgari Aqua и DSQUARED Wood.
Everything changes, but beauty remains ...
ии може би този, който се води unisex, но определено си е тежката артилерия, усещаща се от километри
Но е трудно да кажеш какъв аромат харесваш в/у мъж, защото първо на всяка кожа стои различно един и същи аромат и второ по- голямо значение имат личността, която го носи и начинът, по който го носи, а парфюмът е само добавка.
Обожавам го, просто няма друг такъв парфюм...
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Много харесвам Soul на Oriflame.. уникален парфюм, надушвам го от километри както казаха по-горе в темата ;дд ..
И моя бившия ползваше Blue seduction както и Bvlgari Aqua ... и двата ги обожавам, както и One Million и The golden secret.
Това е моят любим
http://www.google.bg/imgres?q=paco+r...43&tx=91&ty=93
,,когато имаш НУЖНОТО и не му даваш НЕОБХОДИМОТО,оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш,,
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.