.
Отговор в тема
Страница 8 от 8 ПървиПърви ... 45678
Резултати от 176 до 180 от общо 180
    Аз лично 2-3 пъти в седмицата си правя маска само с жълтъка на яйцето. Намазвам и оставям да поседи 10-тина минути, след това отмивам. Кожата определено става по-приятна на допир веднага след отмиване и ако имате пъпки значително намаляват след редовна употреба.
    Друга маска, която редовно правех е с мед и канела, тонизира.

wow! браво за темата! доста изчерпателна и полезна

Има по магазините разни антибактериални сапуни. Едно хубаво натъркване на лицето и измиване с хладка вода, после намокряме с топла, натъркваме хубаво 2ри път със сапун и измиваме вече с топла вода при отворени пори. Аз така правя и почти не ми излизат пъпки, акнета и такива неща. Напоследък обаче не го правя всяка вечер а трябва...

някой може ли да ми препоръча маска за коса за къдрава коса?

Маска за лице и коса с ленено семе за стягане и хидратация

Тази домашна маска е лесна за приготвяне и помага за дълбока хидратация и стягане на кожата и косата.

Необходими съставки:

1-2 чаши вода
    2-3 супени лъжици ленено семе
    Начин на приготвяне:

Сварете водата.
    В отделна купичка поставете лененото семе и го залейте с горещата вода. Разбъркайте добре.
    Оставете сместа да престои през нощта или поне за няколко часа, докато се охлади и се получи гелообразна консистенция.
    Нанесете маската на лицето (или косата) и я оставете да действа 10-15 минути.
    Изплакнете добре с хладка вода.
    Маската е подходяща за всички типове кожа и коса и е естествен начин за подхранване и освежаване.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си