.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Unhappy Отслабване в краката.

Добре сега сериозно искам да ми кажете преблезително за колко време мога да отслабна в краката и да ги оформя леко.. Кажете какви упражнения ще ми помогнат! Моля Ви не пишете излишни коментари като например,че ми трябва и хранителен режим и т.н... само ми кажете упражнения! И да оточня,че не искам мускули,а просто да си намаля бедрата и да ми се оформят краката. Благодаря предварително..

Повече от фен Аватара на betty-dimitrova
    Тичане, скачане на въже... аз това правя...

От колко време?! И памага ли? (:

понякога самата ти фигура е така .. ако имаш само крака и дупе, а нямаш корем и ръце .. може би така ти е структурата и не знам как ще я промениш /.. иначе всичко е въпрос на упражнения и бягане .. може да играеш баскетбол или тенисс.. всеки спорт .. само да има натоварване на краката ..

Повече от фен Аватара на betty-dimitrova
    Ами да що-годе стегнати са сега.. Аз Март рязко отслабнах с 6/7 килограма и сега се опитвам да качвам и тренирам, за да не става мазно.. Сутрин скачам около 200 пъти / за повече не ми издържат нервите, защото започвам да си оплитам въжето в краката през 3/4 скачания / и вечер тичам и ако ми се занимава пак скачам без да броя докато не ми омръзне.. Иначе http://fitnesinstruktor.com/ тук може да има някакви полезни упражнения за домашна обстановка.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Ти и да искаш мускули, няма как да направиш. Не разбирате ли, че нямате тестостерон. Давай смело с тичането, можеш да разнообразиш и с някой клек, тяга или напад с някоя 5 литрова туба пълна с вода.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Благодаря за съветите!

Цитирай Първоначално написано от My name is Rihanna Виж мнението
    понякога самата ти фигура е така .. ако имаш само крака и дупе, а нямаш корем и ръце .. може би така ти е структурата и не знам как ще я промениш /.. иначе всичко е въпрос на упражнения и бягане .. може да играеш баскетбол или тенисс.. всеки спорт .. само да има натоварване на краката ..
    Ами не от всичко си имам Е,сега.. не съм някоя много пълничка де,но има какво да се стяга и може би малко да отслабна. Краката ми имат хубава форма,но само ако отслабна малко и ги стегна ще са перфектни. Колкото до корема и той ми е хубав,само трябват малко коремни преси и него да го стегна ;д

Цитирай Първоначално написано от sladurcheto19 Виж мнението
    Ами не от всичко си имам Е,сега.. не съм някоя много пълничка де,но има какво да се стяга и може би малко да отслабна. Краката ми имат хубава форма,но само ако отслабна малко и ги стегна ще са перфектни. Колкото до корема и той ми е хубав,само трябват малко коремни преси и него да го стегна ;д

ами тогава браво, смело напред със спорта ;д

Как искаш да се стегнеш и да имаш хубаво тяло, след като отказваш да се храниш като хората?
    Какво значи ''хранителен режим'' , ти трябва да ядеш ужасно много плодове и зеленчуци, както и да пиеш вода, за да постигнеш най-добрия ефект. Тичаш в парка, скачаш на въже, клякаш. Намери си видео в youtube примерно как се тича правилно и как се кляка правилно, защото има много неправилни варианти и са често използвани при хора като теб, т.е. такива, които не са запознати.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Ако искаш да видиш някакъв ефект...поне месец трябва да тренираш редовно. Мисля, че до 3 месеца би постигнала значителна промяна, но после трябва да поддържаш постигнатото, иначе всичко отива на вятъра.

ХАХАХА отслабнала рязко с 6-7 кг (rofl) то това ако му казваш отслабване .. Познавам момиче което отслабна са малко време с 22 кг .. на ей това се казва рязко отслабване .. иначе по темата ако искаш хубави и стегнати крака все пак не трябва да ядеш абсолютно всичко ако искаш върви на фитнес , попитай някой за упражнения + това бягай и ще видиш как за няколко месеца тренировки редовни ще станеш супер мацка успех

Повече от фен Аватара на qsiii
    ^ и 6-7 килограма са нещо. Момичето може да е отслабнало бързо и да е свалило много килограми, но ако е гладувало може да се получи йо-йо ефекта.За това по-добре бавно, но качествено, отколкото да отслабне и после да си възвърне двойно повече килограмите
    Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си