.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 63
    Повече от фен Аватара на Div4uk

Еротични разкази в ТАЗИ тема

Хора, еротичните разкази винаги са ми били нещо много любимо и за писане и за четене. Виждам, че доста такива са били писани в тази тема, но ако тръгне да ги търси човек един по един ще му отнеме време, а съм сигурен, че има не малко почитатели тук на този тип разкази. Тъй, че предлагам тук да постваме творби от такъв тип, за да се намират на едно място. Надявам се всички да приемат радушно идеята ми Поздрави.

Хайде аз ще зачекна пръв темата с една отдавнашна моя творба. Малко е дългичка, но да я четат хора дето имат време и фантазия

"Аз Бавачката"

Баща ми работи в строителството. Миналата година лятото, трябваше да замине в командировка със неговия колега, за да довършат някакъв огромен хотел около Стара Загора, и то по спешност. Както и да е, заминаха, и се очертаваше да поработят там около седмица-седмица и половина. И се оказа че ще трябва през цялото това време да съм сам си сам самичак вкъщи, понеже пък майка ми беше вече трети месец е в Испания и трябваше да си дойде чак за коледа. И преди да заминат баща ми и колегата му, дефакто ми поднесоха една добра и една лоша новина. Добрата- че оставам сам за цяла седмица време и цялата къща е на мое разположение! Лошата- че ще ми запълнят цялото това време като ме накарат да се превърна в "бавачка" на детето на колегата на баща ми. Дефакто добрата новина се обезмисли много резко, и във сила влезе само и единствено лошата. И след като се направих че не искам и не мога, те двамата дружно ме разубедиха- "Не, не.. виж сега, ти няма да се занимаваш с нея (детето), гледай сега.. нея просто я е страх да остане сама толкова време, а няма при кой да отиде за цяла седмица.. Айде сега ще се занимавате, има басейн на двора, на компютъра ще играете..." И те докато ме разубеждаваха си мислеха че ги слушам, нали. Е да, ама колкото и да не ми се искаше нали се сещате че бащами като каже "ТИ ЩЕ НАПРАВИШ ТАКА!".... направо си се озовах във тях превърнал се в бавачка. В смисъл- наистина. И доколкото ме подготвиха, какво трябва и какво не трябва да правя докато пътувахме натам да ме заточат за цяла седмица в изгнание, ме известиха разбираш ли че "тя е голяма вече няма да се занимавам да я наглеждам, просто да съм там понеже я било страх да седи сама камо ли нощно време.. Чувала звуци много филми с призраци гледала, и".. тъй нататък. Викам си на акъла- добре че поне компютър ще има там (и само да не е некоя щайга с картофи дано, дано..) .
    Еми, пристигнахме.. В един даден момент, аз нарамил си сакчето с принадлежностите и подготвен за едноседмичното си заточение влизам, съпроводен до "моята" стая, която всъщност се оказа хола. Както и да е. Пак с креват са ме наградили хората. И в този момент на баща ми златният колега се изцепи като Павароти на участие: "Кристинаа-а-аа-а!! Ела за малко долу! " И докато чакахме въпросната Кристинка да дойде за да я запознаят с новата и бавачка, така набързо ми пошариха очите по къщата и.. да ви кажа останах с доста добри впечатления, личеше си че е къща на човек занимаващ с есъс строителство- теракоти, мрамори, стъкларийки.. Едно хубаво дворче във хубав висок камнен зид, та даже наистина имаше и басейнче на двора.. та не беше и много малко. Не беше чак някъв лукс къщата, но.. доста добре изпипана. И, любимият ми момент- слиза Кристинката, и аз очаквах реално да видя някое момиченце сравнително малко 5-6 клас.. пък се оказа че тя била на 16. Като се замисля така, точно в този момент се изнервих още повече мислейки си: "Значи, пращат ме да съм бавачка на някво си момиче, не че е много голяма де, ама кадето може и сама да се оправя поне месеци наред, но видиш ли НЕ, ако че е голяма, там да има човек до нея и требва аз да съм този, за да не съм си вкъщи да си купонясвам с приятелите..." Няма значение, то се беше видяло. Извадих си нещата, оправих си кое каде да ми е, запознаха ме с тоалетната, банята..
    Този ми първи ден там ми мина във абсолютна и пагубна тъпоча. Това за което най-много се благодарях беше че Кристинка си имаше едно лаптопче от което тя не ставаше, което автоматично ми спечели правото аз да кеся с часове необезпокояван на настолния им компютър. И така до вечерта правейки нищо на компютъра и ровейки се в бездънният интернет, но все пак.. беше си по-нещо отколкото да нямаше и комп там. И така до вечерта. Бях си насфалял 3 филма, и когато изгледах третия се оказа че вече е 00:40 часа. Брей, казах си, фанах му цаката как да ми минава бързо времето тука. И се отправих да си лягам, а и очите ми бяха станали на понички цял ден пред тоя монитор. Легнах си, и се замислих- "Хм, с тва момиче днеска си разменихме точно 5 думи- какво, кога, ти, да, не. Нещо май нито тя беше на кеф че съм там, явно е очаквала някоя приятелка да и бъде бавачка, но баща и предвидливо е избрал чужд човек, за да не може Кристинката да вдига лудници вкъщи. Е браво, добре ме използват значи. " И както хем си мислех хем се нервирах.. Ден втори.
    Събудих се, и лежах, лежах, лежах... колкото се може повече, та даже и се правих на заспал. То като стана какво ли да правя. Ще седя на компютъра. Еми.. то така и стана. Е, случи се нещо което не бях предвидил все пак- Кристина ме попита дали искам да закусвам. Аз казах "не". Това ни беше единствения диалог до към 15:30 някаде, когато реших да откъсна очи от компютъра и и казах "Аз ще отида до кухнята да си направя нещо за ядене". Тя дали ме чу, дали не.. така и не забелязах. После пак на компа се засадих. Та чак до 19:00 някаде, когато пак огладнях, и пак отидох и си направих сандвичи. Този път без да и казвам каде и какво отивам да правя, понеже не съм във 3-ти клас отдавна И пак си свалих филми, единият го бях гледал 2 пъти вече но.. Нещо е повече от нищо. (: И пак стана късно, и пак с кръвясали очи си легнах към 12.
    Ден трети ли? Оу, досущ като ден втори. Даже и четвъртият беше почти същият, с тази разлика че останах съвсем сам за около 3 часа понеже тя излезе.
    Ден пети. И чак от тук нещата за които съм тръгнал да разказвам започват да започват. Сутринта я забелязах че е във едно такова добро настроение, свирка си, пее си.. Викам си Ха, на какво ли се дължи госпоицата да се е развеселила така. И между другото някак си и при мен изчезна мрачното и подтискащо настроение. Вероятно ме е заразлила с положителна енергия- си викам. Е разгеле попита ме каква музика слушам. Ми, казах и- всякаква, квото ми пуснеш. И без да искам , забелязах че я подканих да пусне музика. И тя веднага се насочи към компа при мене: ..." Влез само тука в мойта музика да пуснеш една песен че много ме кефи. "
    И аз я пуснах. Но какво се случи в този велик момент: чак тогава аз забелязах нещо в това момиче, и то просто защото откакто бях там не я бях заглеждал така, или поне не по този начин, както го направих в момента в който тя се надвеси над мен за да ми покаже какво да и пусна. Надвесвайки се тя над мен, усетих един лек аромат на някакъв парфюм, с косата си понеже и беше спусната ми мина през лицето и сякъш ме "погали с нея", и самото и излъчване докато беше до мен.. Имах в момента едно такова усещане както когато в препълнения автобус примерно съм се натъпкал до някое красиво и добре ухаещо момиче и се усеща работата на флуидите, и се чудя дали да я поогледам още малко или дали пък да спра.. Та така. През целия ден Кристинка беше радостна една такава, щастлива.. А аз взех че се заиграх на една онлайн игра чак до през нощта и.. Ден шести.
    Събудих се умрял от глад, че даже и почти не помнех предишния ден веднъж или двапъти ядох. Станах и отидох в кухнята да си направя сандвичи. Тя беше там и си правеше същото за нея. Посрещна ме със "Бреее много рано си станал?!" , аз казах че не ми се е спало повече просто. Докато дружно си ядяхме сандвичие, тя ме попита:
    -Можеш ли да плуваш? Аз:
    -Ами.. по принцип мога, защо?
    - (смее се) Ами.. щото мисля да напълня басейна днеска и ако ти се плува плувай..
    -Мм, не.. (замислих се) ..аз и да дойда то няма да е заради плуването.. може примерно като ми стане топло към обяд.
    -Ти си знаеш. (полу-сериозна).
    После поседях на компа. Но... действително към обяд някаде, си стана жегата.. Пък точно този ден беше страшен мор. Чак се учудих що за жега. И се замислих- "Аз, така ако го реша да се цопна в тоя басейн, какви ли бански да облека като ги нямам..." Иии, имах едни така по-прилични боксерки кадето си бях взел, и веднага го измислих- обувам ги и отивам на плажа на двора. То егати плажа, аз като го огледах по-обстоийно... и тя за плуване ми говори, той басейна ми бил до криста Ако че ми е до кръста, аз си се цопнах, иии много добре ми дойде даже. И както се бях полу-излегнал накрая на басейна потопил се до гърдите чак с вода, ето ти я и нея, по едни жълтеникави бански, и си оправя презрамките идвайки.
    -(Тя Уаау, хахахах.. Ти си се престрашил (смее се).
    -Ем.. то баси и жегата. Викам стой малко и аз да се поплицикам тука, няма само ти я! (с усмивка)
    -Да, бе много ясно.. яко жега е днеска.
    Явно, или аз не се бях загледал толкова, или просто тя с тези дрехи с които досега я бях виждал... Абе, това момиче си имаше цици и то стабилни. Хм.. И започнах да я виждам във "малко" по-друга светлина..
    Стояхме и двамата в басейна, пък взехме че подкарахме едни теми от живота.. пък взе че се оказа и умничка, мислеща, разсъждаваща.. Започна все повече да ми харесва. И както си лафехме тя се "полу-гмурна" напред правейки се че плува уж... И ми вика на мене:
    -Айде де нали каза че можеш да плуваш дай да видя (смеейки се)
    -Е ти представяш ли си в това малко басейнче да почна да плувам.. тре да стана целия в синини..
    -Защо?!
    >>>>
    Последно редактирано от Div4uk : 07-13-2012 на 17:45

-Еми защото е малък, как да плувам? (с лека шегувка)
    И.. както го казах това тя се изправи над водата и на другия край на басейна и се подпря. И мигновенно погледа ми забеляза че след като си беше намокрила банските, те леко и прозираха отдолу. И сега още повече се видя че има идеалните гърди. Както и да е. Избягвах да гледам там. После излязохме от водата, и тя си сложи хавлията отстрани на басейна и легна да се пече, а аз влязох на компа вътре. Поседях, поседях и.. реших че да си лафя с нея ми е доста по-забавно. Отидох при нея отвън, и влязох пак вътре в басейна, а тя ме приветства отново с "добре дошъл" и продължи да си се пече. Този път нещо не беше разговорлива и.. настъпи удивителна тишина, тя печейки се, и аз мързеливо провесен и полу-излегнат накрая на басейна във водата. И този път имах цялото време на света да го огледам това момиче от крака до глава, докато тя лежеше със затворени очи. Казах си: "Уааау-у-у... . . нямам думи" ! След 10-15 минутен мързел и безплатна гледка на живо, тя се поразмърда и каза че ще ходи да си направи нещо да яде. Понеже и аз бях огладнял казах че и аз идвам. Както си бяхме на басейна по тя по банските аз по "псевдо-банските отидохме в кухнята да си правим ядене. Но в един момент, докато си правехме сандвичите на кухненската маса, както стояхме прави един до друг и всеки си режеше по нещо, вече усетих че започва да ми набъбва бунтовникът в гащите... И както се усетих какво става веднага казах: "Е сега идвам..." и се махнах от там. Отварям вратата на банята и веднага влизам там, уж съм до тоалетна.. и оная ми работа продължава да расте ли расте.. Викам си, тука ако чакам да изляза от банята със спаднала пишка, бая ще почакам. И единственото ми решение беше да се изпразна за да ми спадне. Така и направих.. освободих напрежението набързо и пак в кухнята. От там пак на компа, и от компа в леглото. Като си легнах, доста си мислих за това момиче. Имах чувството че още ден два и ще се влюбя в нея. Както и да е. Ден- Следващ. Закуска, компютър и.. на обяд пак в басейна. И тя там , и аз там. Лаф моабет за какво ли не, даже малко поспорихме на темата: "Настолен компютър или Лаптоп е по-добрият.." И.. в един момент тя пак се излегна да се пече. Викам си: "Ммм, дойде и днеска тоя приятен момент.." Е да, ама дойде и нещо мноого повече от това. Докато си печеше гръбчето, реши да се обърне по дупе да си пече коремчето. И.. В първият момент не разбрах защо ме погледна така но.. обърна се примигайки заради слънцето с едното око към мене и една такава полу-объркана как да го каже се изказа:
    - Ако.. Знаеш кво, аз по принцип не обичам да се пека на бански... смисъл като се пека и те ми остат едни бели петна под банските кадето са били и.... а навсякаде съм черна, а...
    Аз за да запълня празнотата във сконфузната и пауза от притеснение:
    - Да де, кажи??
    - Ами, искам да махна горнището за да не ми се изпекат гърдите на бански, сещаш ли се?
    - Ем.. хубаво де добре.. какво?
    - Ами не.. може да се притесняваш от мен де да знам.. (сваляйки си горнището).
    Е, какво да ви кажа... гледката беше невероятна, и навсичкото отгоре ТЯ мене ме попита "дали съм щял да се притеснявам", представяте ли си?! Излегна се на хавлията и гледката беше като за рисунка просто.. Явно тя беше доста с по-либерално мислене от моето- помислих си. Пък не и правеше впечатление дори, докато аз неусетно се надървих доста здраво под водата. Сега беше момент, в който нито можех да изляза от водата навън с надървен *, нито, нито... Ии продължавах да я гледам. Докато тя:
    -.. Знаеш кво?
    - (Аз) Какво?
    - Аре само да ми вземеш лосиона от мойта стая да ми донесеш моля те?!
    - Ее-е-е.. (чудя се какво да кажа!) ... сега хич не ми се става от тука, имаш ли си на идея как ме мързи..
    - (тя се надигна леко и ме погледна с едно око): Е айде де моля те, на две крачки е от теб!
    - (мисля си то и от теб е на толко..): Е добре де, аре моля те, вземи си го..
    - (пак се надигна да ме погледне) Добре, нарочно ли не искаш да ми го донесеш?! Аз просто те попитах а ти май се ебаваш с мен??
    - (не очаквах така да реагира) Не ,не.. не се базикам просто...
    - Какво?? Не ти се излиза от водата ли?! (смее се)
    - Ами да.
    - Хаха аре аз ще хода да си го взема еееей егати човека си егати кавалера.. кво да не ти видя пишката ли та не ти се излиза?! (сама си прави смях, сама си се смее..)
    - Ами да в случая, да.. ( и се спрях веднага че ще се сети)
    - Уау.. защо пък в случая? Да няма нещо , да не си.. (смее се яката) да не си се възбудил ли?
    - (започнах да се дразня вече) Ами малко съм се възбудил точно в момента да, и не искам да излизам..
    - Леле... егати човека си..
    След последният и коментар, взех да се обърквам какво да си мисля вече.. И като дойте със лосиона си продължи. Легна по корем и:
    - (Тя) Аре само да те истормозя само с още едно нещо и те оставям става ли??
    - Какво искаш?
    - Ела само да ми намажешш гърба за 1 секунда и те оставям ОК? Излез от басейна аз няма да те гледам споко, щом се притесняваш от мен..
    Е аз се съгласих. Егати. Харесвам я. Но пък не искам да напъвам нещата, не искам да я притискам за каквото и да е още по-малко нещо свързано със секс.. че ако не се навие не знам какво ще си помисли, не знам какво ще каже на баща си после... и ще стана за резил. Но отидох и започнах да я мажа по гърба. . . . ... Леле, както я докоснах, топлата и мека кожа.. тръпки ме побиха. Ужасно красиво момиче просто. Мажейки и гръбчето се притеснявах да минавам близко покрай областите отстрани около гърдите и.. знам ли я какво ще си помисли. Както и да е. По едно време обаче, както бях застанал над нея, разкрачен над едното и бедро и я мажа, докато се навеждах явно съм си допирал оная работа на бедрото и някаде, и тя ме е усетила:
    - (ТЯ смеейки се Ехааа ти наистина ли си се възбудил? /и в този момент се надигна от хавлията и се извъртя към мен и първата и работа и беше да ме погледне тамм../
    - (АЗ) Ами... ето не виждаш ли?? Кво толко, нормално е, теб нали не те притеснява?! /реших да я попитам същото което и тя ме попита мен/
    - (ТЯ продължавайки да ме гледа втренчено там) Амии... не не ме притеснява споко.. аа.. Толкова ли ти е голям по принцип?
    - Е.. как да ти отговоря на тоя глупав въпрос сега, еми.. щом го виждаш да е толкова голям ,значи е толкова.. как да ти отговоря..
    - Не не.. да де.. (чуди се какво да каже продължавайки да ме гледа там) не, заради друго попитах просто..
    - Защо кажи де??
    - Ами.. не, понеже с приятеля ми като правя секс и му е малко.. мъничък (смее се) и като те видях тебе и.. ми стана интересно че...
    - Че какво??
    - Ами че има момчета с по-големи... просто..
    - Какво?
    - Ами.. (обръща се срещу мен цялата) По принцип винаги ми се е искало само да усетя да видя ако ми влезе по голям дали ще ми е по-хубаво... Смисъл мойта приятелка нейното гадже.. е с големичък и казва че е супер усещането, но има момичета кадето ги боли пък...
    - И сега какво за секс ли ще си говорим?! (смея се а)
    - Мм.. хаха, ми, не просто съм се чудела.. ако искаш.. Аз не се притеснявам от теб ако искаш ще си сваля долнището само да ми го вкараш, аз ще ти казвам до каде, само за да видя какво е чувството и дали ще ме заболи и това е.. Става ли?
    - Значи, искаш само да ти го вкарам за да видиш дали ще ти е хубаво и дали ще те боли?!? (казвам с абсолютно недоумение).
    - Ем.. Да бе да, искам само да проверя споко, и без това ти е надървен аз ще ти кажа до каде..
    В такава ситуация никога не бях попадал, в която не мога да разбера дали момичето иска да правим секс, или не иска.. но въпреки всичко ми беше интересно да видя какво ще излезе, и каквото и да излезеше кво пък, пак нема да съм валат. Пак е имало неква интрига(; И навих се... :
    - Ами добре хубаво ще пробваме щом искаш..
    /тя си свали банския но само от единия крак, и и остана на другия. Което ме наведе на мисълта че май наистина ще има само едно вкарване./
    - (ТЯ, хващайки си устните ги разтвори настрани) Добре давай вкарай го ..
    - Мм.. наеш кво?
    >>>>

- Кво?
    - Ако искаш да сложа малко от лосиона като лубрикант, за да не те заболи??
    - (смее се) Да верно сложи..
    /сложих на пръстите си и нямазах отвън, и след това леко проникнах и навътре с единия пръст, да намажа и леко отвътре, гледайки я каква ще и е реакцията/
    -(ТЯ) Давай хайде..
    И аз опри райки вече главичката срещу входа и, просто си помислих че когато доидох и го видях това момиче.. исобщо не съм си и представял че ще държа супер скоравеният си * на милиметри срещу входа на путката и. И.. започнах леко да прониквам в нея с главичка, докато я следя зорко каква ще и е реакцията. Но, тя седи мирно излегната и разкрачена на хавлията със затворени очи, без да помръдва. Аз продължих, навътре, навън, навътре, навън, стремейки се със всяко следващо проникване да достигам все по-навътре... Докато в един даден момент си го вкарвах до половината вече вътре в нея, и тя ме спря леко с ръка.. "Чакай че тук май ме боли вече.. постой така за малко". И, стоях така вътре в нея с до половината вкаран, изчаквайки я да ми даде нареждане какво да правя. Около 20 секунди. "Давай пак"- ми каза със затворени очи. Аз продължих, малко по-навътре, и по-навътре.. на тласъци късички изкарвания и вкарвания.. След малко, се оказа че вече целият ми * навлиза със лекота във нея, до края. Тя:
    - Уаау... доста по-хубаво е...
    - Така ли??
    - Ами.. да, усещам го много по-навътре.. опира ми точно до края и е много готино.. до сега не бях усещала нещо там толкова надълбоко в мен.. Давай още малко.
    - Да-а.. . те чукам??
    /тя надигна изведнъж глава към мен както си лежеше, видимо спря, и тези 3 секунди в които тя мълчеше ми се сториха най-заплашителните и дълги в очакване на отговор 3 секунди в живота ми./
    - (ТЯ) Ами.. оффф.. Знаеш кво, по принцип не исках да ме чукаш, просто ти видях оная работа като се беше възбудил че ти е големичък и ми се искаше просто да разбера какво е усещането.. разбираш ли..?
    - Ами.. да.. (незнаейки какво да отвърна) .. ок , добре.. какво сега?
    - Ами.. .
    И след това нейно "Ами", гледайки и красивата путка, и широкият отвор който просто крещеше за секс и беше останал там след последното ми изваждане на оная ми работа от там.. Просто не знаех как ще реагирам на отговор "спираме", и да и оставя путката разтворена и недооправена...
    - (ТЯ) Ами виж, аз не исках да изневерявам на гаджето ми по принцип и за това не исках да ме чукаш... и.. ти искаш ли??
    - Ти си много красивва, харесваш ми страшно много, путката ти е уникална и ДА, искам да те чукам, ако това ме питаш. Какво решаваш??
    - Знаеш ли... добре давай изчукай ме.
    - Наистина ли??
    - Да давай но бързо моля те... само за малко.. и край!
    След гениалното и разрешение, я хванах за кръстчето и я сложих да ръба на басейна, аз застанах долу във водата, разтворих и краката широко срещу мен... Гледката между краката и беше великолепна, една красива путка, разтворена със широко разтворена дупка в средата и цялата облята в лосион и "течност на възбута" отразяващи жаркото слънце... И стоейки срещу нея, просто толкова се бях надървил че когато си го хванах за да и го вкарам вътре, имах чувството че хващам камък... Започнах със бързи и резки тласъци, блъзках я. Все по-силно и по-силно. Тя превиваше и прехапваше устни изпънала се назад, разкрачена докрай и извила назад вратле... В този момент имах чувството че е единствено и само моя... И така си беше просто. През цялото време ми повтаряше "по-бързо, по-бързо"... Въпреки че не знаех дали ми го казваше за да свърши секса по-бързо, или просто защото и се иска да я чукам по-бързо, аз и изпълнявах желанието, и я чуках още по-диво и бързо... докато не усетих в един омент че тя започна да се превива от удоволствие и усетих че ще свърши... в този момент тя ме зграгчи към нея с две ръце и започна да крещи от оргазъм докато аз и го вкарвах навътре и навътре... Оргазмът и беше толкова дълъг, че имах чувството че няма да свърши никога... В тази поза, така притиснала ме и крещяща от кеф просто усетих че и на мен ми идва... И и казах:
    - Ще.. ще свърша и аз...!
    - Свършвай...
    - КАкво??
    - Свършвай!! (викна ми)
    - Вътре в теб ли?!
    - СвъРшВаЙйй!! (изкрещя ми.)
    Просто... имах чувството че след този и крясък к*ра ми ще експлоадира.. всеки момент. Изчаках още малко просто момента да ми се насъбере хубаво спермата, стиснах се даже, за да мога да я изкарам наведнъж на и да се изпразня на силни тласъци... и просто усетих че край, пълня я... Изведнъж усетих страшно силна пулсация и изригнах вътре в нея.. просто като вулкан... тя започна да вие от удоволствие когато усети как всичко от мен, се излива в нея... докато се празнех през цялото време в нея, ме притискаше с две ръце към себе си.. сякъш искаше д вляза целия вътре в нея... . . .
    След цялата тази нечовешка еуфория, бяхме толкова изморени, и треперещи дори от превъзбуждане.. хванахме се за ръце и се метнахме единодушно във леглото и. Заспахме прегърнати и голи..
    Сутринта ни сабудиха баща ми и нейният баща. Звъннаха ни. Казаха че до 2-3 часа си идват. Това беше момент, в който давах всичко на света за да остана с нея. Да не си тръгвам. Исках я... Но, дори и нямахме време да се сбогуваме с нея.. тръгнахме си много набързо с баща ми, те дори дойдеха и по-рано отколкото бяха казали. Не можах дори да я целуна по бузата, не можах дори с поглед да и кажа "сбогом"...
    В момента ни делят няколко стотин километра.. от тогава не съм я виждал, а и с нея дори и не си разменихме телефоните, нито скайповете, нито нищо. Сякъш бе една точица от живота ми. Можеби се влюбих в нея. Ако не исках първият ден да ходя при нея и да и ставам бавачка, то 300 пъти повече не исках да си тръгвам от нея...

~~~~~ END ~~~~~~

Петър се събуди и се освободи от прегръдките на Анна. Погледна голото й тяло и се изкуши да я докосне. Въпреки това, той се изправи, зави тялото й и тихо излезе от стаята. Отиде в кухнята и приготви любимата й закуска – кафе с омлет и плодове. Сложи храната на таблата и я отнесе в леглото й. Доближи устни до ухото й и прошепна::
    - Миличка, добро утро.
    Анна го погледна за секунда и пак затвори очи. Обърна се на другата страна и гушна възглавницата.
    - Оо,така ли – каза Петър и се засмя.
    Остави храната на шкафчето и започна да гъделичка Анна. Тя се опита да го отблъсне, но така само се засмя още повече.
    - Остави ме, остави ме! – извика тя и спря да се съпротивлява.
    Петър я хвана и я погледна. Целуна я и я повдигна леко.
    - Ето, виж какво съм ти приготвил. Храни се и се оправи. Отиваме на плаж.
    Анна го погледна, погали го и го целуна по бузката.
    - Добре.
    Щом се нахрани, тя се изправи и застана пред Петър. Леко прокара пръст през гърдите си и го погледна. Приближи се към него и се усмихна. Петър прехапа устни и се засмя.
    - Не.
    Анна повдигна учудено вежда.
    - Как така ‘’не?’’
    - Днес ще си поиграя с теб. – каза той и прокара пръста си по линията на гърба й.
    След 20 минути пътуваха към плажа. Щом стигнаха, сложиха хавлиите си на пясъка и се съблякоха. Анна погледна полу-голото тяло на Петър и прехапа устни. Той забеляза това и закачливо я погали по бедрото.
    - Хайде да влизаме да се къпем. – каза той, вдигна я и затича към морето.
    Анна се засмя и обхвана тялото му. Потопиха се заедно във водата и тя се отпусна назад в него. Облегна се на гърдите му и въздъхна. Той леко погали корема й и я обърна към себе си. Хвана краката й и ги преплете около кръста си. Прегърна я и започна да я целува. Ръцете му бавно се преместиха към дупето й. Постави ги там и го погали.
    Петър се огледа и бавно и незабелязано смъкна банския й.
    - Тук ли? Пред всички? – каза Анна и го погледна.
    - Да. Желая те.
    - Ти си луд. – отвърна тя и го целуна.
    - Ще бъдеш тиха. – каза й той и се усмихна
    - Но…- започна тя, но рязкото и бързо движение на Петър спря думите й.
    Той бе вкарал пениса си в нея и бързо го движеше. Държеше тялото на Анна силно в ръцете си и галеше косите й.
    - Страхотен си. – прошепна тя и го прегърна през вратлето.
    - Ще те подлудя.
    Петър я хвана за дупето и силно го натисна към него. Анна усети как членът му я изпълваше. Дъхът му опари бузата й и той прошепна:
    - Хайде да отидем на по-скрито място и да се позабавляваме?
    Анна едва забележимо кимна, вдигна банския си нагоре и прегърна Петър през раменете. Той я изнесе от водата на ръце, взе хавлията й през рамо и тръгна към скалите. Морската, изумруденозелена вода ги галеше и разбиваше в тях нежната си, бяла пяна.
    Петър я остави на земята и постави тялото си над нейното. Започна да я гали по бедрата, да я целува и да я оставя без дъх. Устните му се качиха леко нагоре и той леко захапа на онова място, на което тя толкова обичаше да чувства ласките му. Тя го погали по косата, разтвори краката си и му се отдаде.
    Страстния му поглед се впи в тялото на Анна и той я обърна с гръб към него. Тя се подпря на лакти и се отпусна. Пръстите му се вплетоха в дългата й коса и започнаха да я галят. Мръсните думи, излизащи от устата му нежно галеха ухото й и я караха да трепери.
    С всяка минута удоволствието се увеличаваше. Безлюдният плаж става свидетел на плодовете на любовта и страстта.

къде шса изпразниш бачи кико недей бе ша свършиш мойто момичи къде ш свършиш бе бачи кико дай и го бе да изде родъ гледай каде плюйш в чашити посли пийм кафе ало откачената недей барай чашите

Повече от фен Аватара на mkio
    Bloody-girl, хареса ми

Морските вълни се разбиваха в тялото й. Самотна чайка тихо кръжеше в небето, сякаш трепетно очакваше нещо важно да се случи. Звездите,гордо и достолепно, като стражи на пост, осветяваха тъмната безлунна нощ. Секундите бавно се нижеха една след друга , а на нея й се струваше, че чака от векове. В душата и се бореха толкова много чувства, но само едно от тях надделяваше над всички останали-желанието. То я изпълваше докрай, изгаряше я, парливо щипеше всяка част от тялото й, което до последната клетка гореше за неговия допир.
    Внезапно силен аромат подразни ноздрите й. Аромат на силен мъжки парфюм и може би алкохол. Нещо първично се надигна в нея, нещо дори по-силно от желанието до сега. Всичко в нея експлодира, а в умът и съществуваше само една мисъл- това е той.
    Влажна и мокра ръка докосна кръста й, но тя не се обърна. Искаше до последно да се наслади на сладостното и трепетно очакване, искаше да вдъхне и последната нотка аромат на съблазън, който той излъчваше. Силната и влажна ръка стана настоятелна. Бързо се спусна по целият и гръб, докосна бедрата й, мускулесто тяло напористо се притисна в нейното. Сърцето и запрепуска бясно, дишането й се учести, тялото й нямаше търпение тази прелюдия да свърши, и да се слее в едно с него. Чакането я измъчваше, искаше го сега, веднага, сладката болка обхвана цялото й същество. Той нежно отмести дългата и тъмна коса и впи плътни устни във врата й. Ръцете му не спираха да рисуват по цялото й тяло все по-невероятни картини, и тя не издържа на порива, обърна се и впи зажаднели устни в неговите. Гърдите й настръхнаха, всяко късче в нея пулсираше от възбуда. Две силни ръце обвиха кръста и и сложиха бедрата й около него. Тя тихо простена, но не отлепи устни. Обви ръце около него и се остави на вълните. С едно движение той развърза банския й, който тихо цопна във водата до тях. Морето го понесе към дълбините си, но това не я интересуваше. Единствено значение имаше той.
    Устните му станаха все по настоятелни, езикът му си проправи път към нейния, като сладостно го засмука. Зърната и настръхнаха и тя се притисна в него. Топлината му я заля и с последен тласък на екстаз телата им се сляха. Сякаш две стихии, сякаш огън и вода, сякаш вятър брулеше всичко в нея. Дишането и ставаше все по-учестено, в главата и нямаше нищо друго, освен всеизпълващо удоволствие. Стонове на възбуда се изплъзваха от устните и, а ръцете и искаха да се впият в гърба му, да дращят меката кожа, да оставят белези от нокти, рани, кръв... Hищо нямаше значение, всичко беше преходно. Сега и тук беше от значение.
    Тласъците ставаха все по-дълбоки, с всяко проникване в нея той усещаше как ще експлодира, как всичко в него иска това никога да не свършва, как тя завинаги трябва да остане в обятията му, стенеща от удоволствие. Бедрата им се притиснаха, телата им се загърчиха в неудържими конвулсии. Всяко мускулче се свиваше, всяка клетка крещеше, че приема всичко негово и че иска да задържи този вълшебен момент под звездите.
    И последната капчица възбуда се превърна в тласък и тя се отпусна, мокра, уморена и почти бездиханна в ръцете му. Телата им се разделиха едно от друго, но тя все още усещаше него вътре в себе си, усещаше мокротата и топлината вътре . Отпусна се във водата и остана да лежи със затворени очи, докато и последната следа от парфюма не изчезна във въздуха и не я остави напълно сама. Една сълза от самота си проправи път по бузата й и се сля със соленото море. Изгревът на новия ден се показа на хоризонта…
    Последно редактирано от mkio : 07-21-2012 на 18:35

Повече от фен Аватара на mkio
    Жалко, че няма много интерес по темата. Този жанр ми е един от любимите и ще се радвам да видя таланта на повече хора. Скоро и аз може да се включа с нещо ново, ако се вдъхновя .

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    ах! жестоки са ви,евала,дано се намерят още такива писатели като вас,ще следя темата

да и аз много си падам по такива разказчета и обичам да ги пиша, но сега съм на морето като се върна ще понапиша нещичко

"Дивият Пламък"

...тя беше порастнала, личеше си, че вече прилича на жена. Бяха и порастнали гърдите, беше си оформена.. при това по прекрасен начин. Не откъсвах очи от нея, почти. Стараех се да не я гледам постоянно, щеше да забележи. Банските и стояха прекрасно, все пак тялото и беше току що изваяно от природата, формите и бяха по-перфектни от на манекенка, макар и не толкова големи. В нея красотата и изяществото бяха на 101%, но тя едва ли осъзнаваше това. Виждах я, чувстваше се като дете, лигавеше се, цупеше се, особено когато майка и и направеше някаква забележка. Но тялото и.. се бе превърнало в тялото на най-перфектното женско същество. На моменти ми се искаше да спра да мисля за нея, да спра да я гледам, но красотата и ме привличаше, дори душевно. Когато я погледнех чувствах свобода, лекота, чувствах красотата и, вътре в мен. Бях омагьосан от едно, дете.. Когато влезеше във водата, гледката беше безценна. Сякъш гледах най-скъпото произведение на най-перфектният дизайнер. Излизаше от водата, и лягаше на шезлонга по корем.. Вдигаше крачета нагоре, разтваряше невинно крака настрани.. Дупето и беше гладко и уникално правилно, сякаш бе стриктно и съвършено преработено през Фото Шоп. Така я копнеех, с дни. Гледах я, сънувах я, и през трите дни през които беше с нас. Трябваше да си тръгваме, това бе последният ни ден в комплекса. А аз, аз исках толкова много.. просто да я докосна, исках да я пипна.. за да разбера дали е истинска. Исках да се докосна до бялата и гладка бебешка кожа, но не.. Беше ме срам, още повече странях от нея колкото се може повече, най-вече заради майка и и баща и които бяха постоянно с нас. Не исках никой да си помисля нещо.. нещо което ме изгаряше отвътре. Мислех си, че най-ценната награда за мен, това на което ще бъда най-доволен, ще е това поне да я докосна, преди да сме се разделили. А тя, просто не беше докосвана, никога, по онзи начин. Но не това исках, защото знаех че е непосилно, невъзможно. Исках да я пипна, просто това. Беше ме страх, не исках да го направя. но затварях очи, и тя пак беше там. Вечерта стана късно, миг преди да си легнем.. и да дочакаме утрото за да си тръгнем. Аз отидох в стаята си, затворих вратата, тръшнах се налеглото и.. знаех че няма да заспя. Тя беше пред мен, пред очите ми. Копнеех я, чудех се как може да съществува подобна красота на земята.. но край, на сутринта се разделяхме, може би никога нямаше да се видим повече. А аз, бях луднал за секс. Не бях правил секс от месеци.. от близо две седмици почти през целия ни престой там, не се бях празнил.. Нямах тази възможност. Имах насъбрана купища сперма в топките си. Свалих си банските, и се метнах гол под лекия чаршаф. Това бе единствената ми вечер в която бях сам в стаята, останалите си бяха тръгнали още днес. Затова и реших да спя гол, чисто гол. Затворих очи и помечтах, за нея. Визуализирах си я, радвах и се на ум, представях си случки и ситуации с нея, галех я на ум.. докато умът ми се измори, изморих се да си я мечтая, започнах да се унасям, усещах че заспивам. През нощта се събудих, не знам колко часа е било. Пениса ми се беше втвърдил като камък, усещах, че ще се пръсне от сперма и напрежение. Реших да освободя най-накрая напрежението, не можех да дочакам секс с която и да било. Трябваше да освободя напрежението на момента.Бръкнах под лекия чаршаф, хванех вкаменения си пенис, и започнах да го стимулирам. От него се разтече онази смазочна течност, течеше ми и ми го измокри по цялата му дължина. Ръката ми стана вир вода, но ми беше хубаво, продължавах. В един миг вратата се отвори, в тъмницата чух вратата да се отваря. Някой отвори бавно, и тихо. Стъписах се, направих се мигом на заспал, не знаех кой е, дори ме хвана леко страх. Някой влезе, затвори вратата. Беше в стаята ми, в тъмното.. дори и да се обърнех да видя кой е нямаше да видя, беше тъмно като в рог. Реших просто да изчакам за малко, да видя какво ще се случи, да разбера кой и за какво е тук.. В този момент някой се надвеси над мен, над леглото ми и прошепна- "Ехоо, ей.." Чух я, това беше само тя, това беше нейният меден сладък глас излизащ от сладката и уста, и тя ми бе казала на мен: "Ехо, хей..." Сърцето ми заби 200 пъти по-силно, бях сигурен, че сънувам.. но дори и така да беше не исках да се събудя, това трябваше да продължи, каквото и да беше! Тя беше тук, до мен, над леглото ми, над мен.. Усещах дъха и, усетих как ми прошепха.. Обърнах се нагоре, видях бегло част от силуета и в тъмнината над мен, и казах: "Какво..?" Не знаех как да подходя, какво да кажа, но знаех какво искам да се случи.. Тя не отговори, мълчеше, стояхме с тъмното, но продължавахме да се гледаме един друг, въпреки, че не се виждаме. Тя прошепна пак: "Може ли да остана при теб, в стаята ти?" Аз казах: "Да, но защо си дошла?" Тя седна на леглото, поседя няколко секунди, не каза нищо. Но мълчанието и, ми даде отговора. След малко легна, на противоположната ми страна, на моето легло. Можеби бе несигурна, можеби не знаеше за какво точно е дошла, легна на другата страна, дали от притеснение, или от несигурност.. Тя бе на леглото ми, до мен, тя бе тук, не на метри, не на сантиметри, а бе опряла леко тялото си в моето, въпреки че лежеше на другата страна. Мълчахме, и аз и тя. Аз не можех да търпя повече, не знаех защо е дошла, предполагах, не не бях сигурен.. Ръката ми се протегна, без аз да я направлявам, и пипнах коляното и. С върха на пръстите си.. Веднага се отдръпнах, мислех че ще се дръпне и тя, но не. Тя остана да лежи спокойно, като бебенце. Крачето и бе до главата ми, просто се обърнах, и го докоснах дори леко с нос. Тя потръпна при това, леко потръпна. Протегнах ръката си към това сладко уникално красиво краченце, погалих го, допрях лице към него, а то студено милото, усетих сладостта му след като допрях устните си до него. Цунках и го, и това се чу в цялата стая. Цунках най-сладкото краче на най-сладкото тринайсет годишно момиче, на най-сладкото и красиво дете.. В този миг се сетих че аз съм чисто гол под лекия чаршаф, който се бе смъкнал толкова надолу.. Почувствах срам, но от друга страна почувствах това най-красиво женско същество до мен.. Пениса ми се бе втвърдил много повече, само за секундите през които пипах крачето и. След като го цунках.. След като прокарах топлия си език през цялата му дължина, не само усещах експлозия в пениса си, но усещах, че крачето и се поти, усещах, че притръпва към бедрото и онази тръпка, която съм виждал при най-страстните жени с които съм бил.. Видях го и при нея, усетих, че и тя претръпна така.. И в този момент тя отвори невинната си уста и каза: "Знаеш ли защо дойдох?" Аз я попитах защо, а тя отвърна: "Защото те харесвам.. Исках да ти го кажа още в началото, но ме беше срам. Ти утре си тръгваш, исках да дойда да те видя, беше ме толкова страх.. Не знаех как ще ме приемеш.. Ти харесваш ли ме?" А аз отвърнах: "Ти си най-перфектното и най-красивото същество което някога е било създавано във вселената.." При тези думи тя претръпна силно, стана от там, и се обърна и легна на моята страна. Лежахме лице в лице, гледахме се в тъмното, гледахме се без да се виждаме. Тя протегна бавно ръка, толкова несигурна. Пипна ме, сложи ръка на гърдите ми, много бавно ме галеше, сякаш усещаше дълбоко в себе си всеки милиметър който минаваше под красивата и нежна ръка. Ръката и бавно беше хванала пътя надолу, към място което за нея бе тотално непознато. Знаех че ще се шокира от възбуда когато стигне до там, когато разбере в какво състояние е това което усещах като камък закачен за тялото ми. Тя стигна и до там, след минути, пипна го с пръстите си, опипа го бавно, несигурно и внимателно с пръсти.. А претрепервах при всяко нейно докосване, това е нещо което не можех да повярвам, нещо което не можех и да си позволя да сънувам.. Доближих лицето си до нейното, сложих нежно ръка на кръстчето и, просто я докосвах там и съвсем не отпусках дори ръката си, целунах я право по устните.. Докоснах моите с нейните, а нейните.. Това бе най-сладкото нещо, което някога съм опитвал, устните и. Имаха вкус, наистина, това което опитвах го преглъщах дълбоко след това, и отново опитвах, опитвах вкуса и.. Не спирах да опитвам , и да преглъщам в себе си вкуса и.. Всичко се преплете в една красива магия.. Усещах минутите, секундите, през които бяхме тук, заедно, с нея. Времето минаваше през тялото ми, душата ми се хранеше със стотните на секундите които прекарвах с нея. Не ми трябваха очи за да виждам красотата и и да и се радвам тогава, аз виждах всичко в нея, по друг начин, виждах го кристално ясно, по някакъв друг начин. Времето не минаваше бързо, съвсем не.. секундите бяха минути, а часовете дни.. Нейната красива невинна магия заповяда на времето да спре, за да продължи този миг за през вечността, и да не спира.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Охо! супер е .Да си знаете че си имате редовен фен

Този път, в главната роля е момиче, и целият разказ ще е от нейно име... Надявам се да ви хареса

Лудост

Казвам се Наталия. На 19 години съм, от София. Ще ви разкажа за лудостта, която ме обзе миналото лято. Случи ми се нещо което никога няма да забравя, и няма да го разбера.
    Бях скъсала с приятеля си вече от цели 8 месеца. Беше разгара на лятото и работех като барманка на морето. Барът беше външен, в началото на плажа. Вече трите месеца работа ми се струваха вякъш са минали 3 години, бях всекидневно скапвана от жегата и нон-стоп работа от сутрин до вечер. Всекидневно гледах около мен хората как сладко си почиват, а аз не можех дори да седна от работа. Искаше ми се да зарежа всичко и да се излегна и да умра на топлият пясък, както всички плажуващи. Но нямаше как. Както всички се досещате, нямах нито време, нито партньор за секс. А последният ми секс, беше с последното ми гадже, и колкото и да не ви се вярва, това бяха цели осем месеца.. което е безумно безумно много време на сухо. Но най-странното беше, че колкото и уморена да се чувствах, толкова и ми се правеше и секс.. но уви, бях обречена само на работа и умора. А трябваше да работя до краят на сезона, оставаха ми още 2 месеца. Не познавах никой там, постоянно бях сама, и колкото и да ми се искаше някой да завърже с мен разговор или аз с него, той или се оказваше тип "с гадже на море" , или някой пълен сдухльо. Каръшка работа.
    Поредният работен ден, поредната повтаряща се вечер, стана 10:30 и започнах да прибирам. Едвам гледаща от умора, прибрах каквото имаше за прибиране, взех оборота и нещата си и се отправих към служебното бунгало. Единственото което харесвах след тежкият плажен работен ден, беше това че преди да си легна не се измъчвах със събличане на дрехи.. просто свалях горнището на банския и се пльосвах моментално върху чаршафа. Имаше нощи в които се събуждах и не можех да заспя. Тази беше такава. Събудих се към 3:20, потна, и уморена от жега. Идеше ми да се отвия... ако имах нещо за отвиване върху мен обаче.. или да се съблека.... ако имах нещо за събличане по мен обаче.. но на мен имах само едни тънки жълти бански тип "прашка", които ги махнах защото бяха подгизнали от мен самата. Свалих ги, пуснах ги долу до леглото и разтворих бедра за да се охладя някак... имах чувството че вагината ми всеки момент ще пламне.. Просто й трябваше едно много добро ебане, след което да разтворя крака срещу един климатик духащ в мен, и така да заспя.. Но за жалост нито имах партньор, нито климатик. Прокарах инстинктивно няколко пъти пръсти през влагалището и клитора си, просто не знаех вече дали ми е топло, или ми се прави секс... всичко се преплете в едно сякъш.. Отвътре бях плувнала в течност.. вече не доумявах кое е потта и кое течността от влагалището ми.. вкарах веднъж или двапъти пръсти в себеси но спрях, отегчих се. Просто исках нещо много повече от това да се пипам сама.. Казах си: " Просто трябва тия дни да намеря някой..." но същото това нещо си го казвах и през всяка подобна нощ от престоя ми там. Заспах така, с разтворени, и гладни за устни бедра..
    На сутринта се събудих от звъна на джиесем-а ми, изпитвайки неистов глад за секс.. Просто с тази мисъл станах, и почти през целият ден бях с нея. Зад бара, обслужвайки клиентите, това не ми излизаше от главата.. Сякъш полудявах, минаваха ми какви ли не мисли през акъла, гледайки полуголите мъже около мен.. идеше ми без задръжки, просто да се нахвърля на някой, като подивял разгонен тигър, но... това само в мечтите ми. Към два чава след обяд, клиентелата отихна. Нямах клиент от цял половин час. Исках да отида дори и за 5 минути до водата, просто да се охладя, и точно сега му беше времето. Прибрах най-важните неща отдолу под бара и се насочих към водата.. Излизайки от бара, както ме лъхна вятъра и ме грейна слънцето, се почувствах свободна като птичка.. сякъш ме бяха отвързали. Отидох до водата, потопих крачета, влязох дори малко по-навътре... както бях влязла почти до колене, чувството за секс отново ме зачовърка.. просто ми минаваха нон-стоп перверзнотий из главата, дори и без съзнателно да ги мисля. Вече не знаех какво да направя.. идеше ми в този момент или да заплача, или да се съблека гола.. не знам защо, от лудост, просто вътрешно крещях "Сееекс"... Представяте ли си, от едната лудост, посегнах да си сваля горнището, просто можеби полудявах, нямам обяснение. Посегнах с лявата ръка и го развързах, то направо си падна на водата.. Стана ми смешно някак, "хоп и съм по цици"... исках мъжете да ме гледат, вътрешно и подсъзнателно много го желаех, и поне това можеше да направя реалност. Потопих се замалко цялата, намокрих се и се разхладих.. След което веднага поех към служебните си задължения, при това- от едната лудост- полу гола..

Сякъш никой не ме забелязваше че бях по цици.. Всички си купуваха питиета и сладоледи от мен, без да ме заглеждат много много.. И знаех защо- просто всяка втора мацка на плажа беше без горнище. Така денят отмина. Прибрах отново всичко, и се насочих към познатото бунгало. Ходейки в тази посока без горнище, полу-утрепана от умора и жега, просто изгарях от желание, хей сега да изкочи един добре сложен пич от тъмното, да ме сграбчи на ръце, да ме постави на леглото ми, да ми направи един потресаващо успокояващ масаж, преливащ в бурен секс... И само докато си мислех това, чух някакво пушкане, или по скоро охкане, което идваше можеби от близките скалички. Веднага се сетих за какво иде реч... Без да се замислям се забързах, да надзърна.. и точно след секунда, прилично скатана от погледа на развихрилата се двойка, стоях и ги гледах.. Обляни от слабите светлини на близкото заведение, успявах да ги видя достатъчно добре. Той беше чисто гол, а мацката беше по горнище, но без долнище, бяха прави, но личеше съвсем ясно той как прониква навътре в нея.. Разтреперих се от възбуда, ръката ми незнайно кога беше отметнала настрани въженцето на банският ми отдолу, и пръстите ми проникваха в мен, търкайки и клитора ми.. Стоях там и ги гледах вече десета минута, а той я чукаше на задна толкова диво, че плясъците отекваха не знам каде... Беше и свалил и горнището.. И двамата бяха останали чисто голи, и се побъркваха от див и савсем свободен секс.. Аз не спирах да прониквам с пръсти в себеси, усещах как течността от влагалището ми се стича по краката ми надолу, и това ме възбуждаше сякъш още повече.. В моментите в които тя му викаше: "Още.. още!", сякъш и аз самата забързвах темпото там отдолу.. В един момент той започна да стене като тигър. Свършваше, много силно, и можеби вътре в нея.. или поне така ми се искаше. След малко се облякоха, мацката тръгна без горнище, и си тръгнаха. Аз от възбуда дори не се усетих, че до бунгалото съм ходила с отметнати отдолу бански... Бях изтрещяла, и не знаех какво върша... Влязох вътре, пуснах чантичката си на земята, легнах на леглото, и в този момент осъзнах че вероятно мръдвам.. никога презз живота ми не ми се беше случвало да ми се прави така секс.. Свалих подмокреното си долнище, и с яд го хвърлих на земята. Исках неистово много секс, и нищо друго. Разтворих сякъш инстинктивно отново широко бедрата си на леглото, възбудената ми вагина мигом се разтвори цяла, като прецъфтяла голяма роза, във жадната ми за проникване широко разтворила се ямичка, дори навлезе хладен въздух от отвореният срещу мен прозорец... жадувах за един твърд пенис, да ме разкъса от чукане в тази поза... Или може би два или три... които да обладават всяка част от тялото ми..

ЧАСТ 2 >>>

>>>ЧАСТ ВТОРА

На сутринта, преживях най-трудното си ставане за работа през живота ми. Идеше ми да умра, но не и да стана от леглото си.. Но нямаше начин. Отне ми време да се разбера сама със себе си какво да облека за работа (не че имах богат избор де). В крайна сметка тръгнах със другите си бански- розово горнище и долнище.
    14:25ч. Слънчев мор, придружен от скука. Не можех да повярвам, че от сутринта имах само трима клиенти. Можеби по-добрият вариант беше да имам работа, отколкото да нямам. Времето ми минаваше супер бавно когато нямах клиенти. Но точно в един даден момент, в който тъкмо си мислех "Ех как не ми се работи.." спря да свири уредбата под бара ми, която озвучаваше половината плаж. Беше спрял тока, но някои заведения имаха ток около мен, а някои не. Обадих се на шефа ми и му казах, че е спрял тока. След десетина минути пък той ми се обади, и ми каза че имало някаква повреда някаде, и че за сега мога да затворя бара и да си тръгна,като само трябваше да прибера пиенето и сладоледа във хладилника в бунгалото. Представяте ли си как се израдвах, още повече когато разбрах, че повредата е голяма, и едва ли ще бъде отстранена до вечерта. След като подредих един куп стока във хладилника в бунгалото, се почувствах волна и свободна като птичка. Имах вероятно един куп свободно време с което разполагах. Чудех се какво да правя, и тъкмо се бях навила направо да взимам кърпата и да тръгвам към плажа да си почина и аз като хората, и се сетих... Преди няколко дни, имах клиент, който ми спомена за някакъв нудистки плаж, който се намирал надолу по плажната ивица, на около 500м. от бара ми. И понеже бил "импровизиран" плаж на който ходели и го знаели само разни ентусиасти, малко хора знаели за него. Не бях сигурна дали не ме е излъгал, но бях сто процента решена да отида и да проверя. Тръгнах. На около педесетина метра от мястото, и над половин час ходене по жегата, вече виждах доказателството че този нудистки плаж наистина съществува- пред мен в далечината виждах мъже и жени да лежат на пясъка и да се къпят във водата, така както майка ги е родила. Навлизайки в самият плаж, заобиколена от десетки чисто голи мъже, просто изтръпнах.. Поогледах се за място, кадето да си сложа кърпата и се настаних. При мисълта, че ще бъда чисто гола пред погледите на мъжете ме побъркваше. Исках да ми се наслаждават, исках да ме ледат, исках да бъда желана, или по-скоро пожелана от някого. Свалих горнището си, изхлузих и долнището си. Бях чисто гола. Веднага забелязах няколко похотливи погледа как ме погалиха по голото ми тяло. Легнах на хавлията, най-невинно. Чувствах се перфектно.. тялото ми релаксираше, а аз сякъш се наяждах от мисълта че провокирам с голотата и невинността си. Аз просто се кефех. Кефех се на себе си донякаде. Харесваше ми как чисто голи жени и мъже се държат толкова неволно, невинно, непринудено, сякъш това да си гол пред десетки непознати бе савсем нормално... А мен чувството за секс ме изяждаше отвътре, наволя се нагледах на пенисите на мъжете около мен. Желаех ги.. желаех ги всички! Ужас, аз просто откачах... Имаше жени около мен, които изобщо не се срамуваха да разтварят краката си докато лежат или докато се обръщат на другата страна лежейки... просто всички бяха толкова отпуснати и нормални. Това ми даде смелост и аз да го направя. И без това ми се искаше да разтворя бедрата си. Легнах удобно, и отворих бедра настрани, широко, исках да усещам как жаркото слънце напича вагината ми. Застанах направо в такава поза, че сякъш всеки момент чаках някой да ме ебе.. Над мен минаваха постоянно насам натам мъже, колко ли погледа бяха минали през най-страстният кът от моето тяло, колко ли мъже искаха да отговорят на зова на моята секс поза...
    ..Желанието за секс преливаше в мен, тялото ми се нуждаеше толкова силно от това... Минаха се около десетина минути, когато чух някой да се настанява точно пред мен. Отворих очи, и видях един млад мъж, добре сложен, с добра форма и визия, да слага кърпата си на около един метър пред мен, точно срещу краката ми. Гледайки го , се замислих- на коя ли страна ще легне? Миг след това, той легна на кърпата, но с гръб към мен, и моята женска гордост. Вероятно се обърна на другата страна от неудобство. Можеби. Естествено, та той е само на метър от мен- помислих си. Ако се беше обърнал към мен, лицето му трябваше да сочи точно между краката ми, но явно беше доста съобразителен пича. Наблюдавах го. Знаех, че все по някое време ще се обърне към мен. Или поне много ми се искаше. Чаках, и чаках, и чаках.. със разтворени към него бедра. Мислех си, че ако се обърне към мен, ще успея да му покажа по някакъв начин какво искам от него. В един даден момент, забелязах че той се обръща към мен. Изтръпнах цялата. Харесвах го, и то от пръв поглед. Лицето му, очите му бяха точно срещу вагината ми. Само на метър, метър и нещо. Помислих си, че вероятно и той е планувал да сложи кърпата си на това конкретно място, точно срещу мен и разтворените ми бедра. Стараеше се да не гледа постоянно в мен, беше тактичен, забелязах го. Искаше ми се да го възбудя.. и то много. Сякъш развързах едно такова излъчване от тялото си , просто така лежейки невинно. Разтворих още малко, съвсем фриволно крака. Той забеляза това, но се държеше толкова нормално, толкова семпло, сякъш не се поддаваше въобще на действията ми. Но вътрешно бях сигурна какво си мисли и какво изпитва в този момент. Исках да го провокирам още повече, да го подканя към себе си... с нещо. Не знаех какво повече да направя от това обаче, а пък и не бях сто процента сигурна в него, можеше да е със жена си там, нямах представа с кой е. Исках да съм преди всичко тактична. Почти постоянно поглеждах неволно към пениса му, следях го, по него щеше да си проличи какво става в главата му. Накрая се сетих- грабнах плажното масло и започнах бавно да се мажа с него. Намазах цялото си тяло, гърдите си, внимателно зърната, бедрата, корема, а той следеше всяко мое движение. Намазах и вагината си, като размазвах бавно маслото там, нагоре и надолу, после по бедрата, и пак към вагината си, а мажейки я, загатвах идея за мастурбация.. Минах със средният си пръст през процепа между устните, после пак, вкарах леко пръста си вътре дори.. той видя всичко. Можеби и други хора които бяха около мен ме забелязваха, но и това ми харесваше. Погледнах отново към пениса му- видях че беше по-набъбнал от обикновено, това ми даде още смелост. Спрях да се мажа. Усетих устните на вагината ми да се разтварят от влажното масло. Пред очите му бе изгряла най-перверзната гледка на света. Следях пениса му, който ставаше все по-голям. В един момент му беше надървен, точно колкото трябва. Имаше толкова красив и правилен пенис.. И не спираше да ме гледа. Аз- с разтворени срещу него крака, той- силно надървен и готов, оставаше само да се преметне до мен, и да проникне във горящата ми малка Наталия... И точно тогава възцари класическият момент в който ни делеше някаква невидима бариера на приличие- никой нищо не казваше, и не правеше, нито аз нито той. А и двамата искахме едно и също нещо. Миг преди да изпадна в отчаяние обаче, той проговори:
    - Извинявай.. Ще ми услужиш ли с плажното масло, просто си забравих мойто, а не искам да изгоря..
    Аз: -Ам... Да, да, естествено.
    Надигнах се, протегнахме се и двамата за да му го дам. Той:
    - А дали знаеш с какъв фактор е?
    - Ами честно казано и на идея си нямам..
    Станах да отида до него за да прочета дали пише на шишенцето. Започнахме да четем заедно, и в един момент бяхме седнали и двамата на неговата кърпа. След малко разговорът ни премина в друга тема- за това че едва ли това с което се мажем ни предпазва, след малко на друга, после на трета.. и така се заговорихме малко по малко. Аз обаче не спирах да следя пениса му, който и сантиметър не спадна. Стърчеше му все така, но аз апък и той се правехме на луди и невинни. Дойдохме и на темата за красотата. Той:
    - А ти си доста привлекателна, как така се реши да дойдеш на нуди плаж?
    - Ами, как.. ти също си привлекателен, ти как го реши??
    При което и двамата започнахме да се смеем. Бяхме разчупили гипса, бяхме се освободили един към друг, малко или много. Той:
    - Лошото е, че когато един мъж е на нудистки плаж, обграден от привлекателни голи жени, това му проличава...
    Аз: -В смисъл? (правейки се на луда).
    - Ами ето виж (разтваряйки леко бедрата си), резултата е между краката ми.. (смеейки се).
    - Хаха.. ами ако искаш мога да те покрия за да не се вижда твоят резултат.. ?
    - Как? (леко недоразбиращ) Какво имаш впредвид?
    В следващият момент, със цялата си наглост и нахалство, и на пук на всички около нас, разтворих крака и седнах в скута му, с лице към него.. Сядайки стърчащият му нагоре пенис едва не влезе в мен отдолу, удари се там, но се плъзна и застана пред мен. А аз просто трябваше да направя първата крачка.
    Аз: - Ето, сега видя ли как те скрих за да не те гледат?
    - Много, много си палава... Харесваш ми.
    - Ти също ми харесваш..
    Усетих, че и на двамата ни е неудобно от чуждите погледи, както бяхме застанали така. Но моментът, в който съм възседнала възбуден мъж след всичките тези "сухи" месеци, бе неповторим.

ЧАСТ 3>>>

ЧАСТ 3>>>

Ах как сладко опираше пениса му във разлигавената ми вече вагина, как само се галеше и притискаше до срамните ми устни, опираше в клитора ми, и ме караше да откачам... Той ме попита:
    - А ти, откога не си правила секс?
    - Защо личи ли ми (смея се)
    - Можеби, кажи ми.
    - Ако ти кажа няма да повярваш.. над осем месеца.
    - Наистина ли? (смее се). И защо красавица като теб е нямало кой да я оправи толкова време?
    - Ами... късмет де..
    - Предполагам че много ти се прави, прав ли съм?
    - Нямаш си на идея колко много..
    - Уау.. (замълча) Не знам какво да кажа..
    Надървеният му пенис, точно срещу моята разтворена вагина... просто нямаше какво повече да чакам за да си го вкарам с едно леко помръдване на таза вътре в мен. Така и направих, само помръднах леко към него, и си влезе сам съвсем лесно навътре.. Изтръпнах, сякъш не пенис ами не знам какво ми беше влязло... чувствах се страхотно, изпълнена, искаща още и още. Направих няколко леки движения с таза, но се спрях, беше ми неудобно, около нас имаше народ. Повечето от погледите вероятно бяха вперени в нас. Аз:
    - Правили ли си някога секс на плажа?
    - Не.. ами ти?
    - Аз също, но колкото е хубаво толкова е и... неудобно пред всичките тези хора, нали?
    - Да, права си..
    Казвайки това, до нас се озова негов приятел, който явно той чакаше.. Идеше ми да го удуша тоя дето беше дошъл! Приятелят му (новодошлият) също беше гол, и държеше два сърфа, които беше взел под наем. Явно двамата имаха уговорка. Почувствах се много сконфузно, и неловко. Можеби приятелят му си мислеше че просто сме си седяли така, гушнати, без да правим нищо, де да знам. "Моят човек" ме подбутна леко, направи ми знак за да стана. Аз станах, и едва ли не зачаках, евентуално да се разберем за втора среща. Но той излезе печен, поиска ми телефона, и ми каза че ще ми се обади вечерта, да се видим да "пийнем по нещо". Аз му казах каде съм отседнала и в кое бунгало. Както и да е, преглътнах нахалното прекъсване, останала абсолютно незадоволена, но доволна. Все пак бях намерила това което търсех.
    Сложих си само долнището и се отправих към бунгалото. Все пак вече бях постигнала целта си, бях спокойна. Часът беше към 18:00. Звъннах на шефа си, за да го попитам какво е станало (евентуално). Каза ми, че вероятно утре сутринта щяло да има ток, което беше повече от перфектно. Беше ми се усмихнало щастието, от всички страни. Лошото беше че бях останала гореща, и недооправена. Исках нещо отново да запълни раздразнената ми дупчица, и то веднага... Изгарях от желание. Влизайки във бунгалото, захвърлих нещата си на земята и се облегнах на стената, затворих очи, разтворих крака и като дивачка започнах да мастурбирам, връщайки спомена само от преди десет минути.. Търках се като подивяла, толкова лудо не бях мастурбирала никога, стенех дори, а през тънките стени се чуваше всичко.. И всички знаеха че съм сама, тъй че им беше ясно какво правя.. Вкарвах пръсти в себе си, плясках с длан по клитора си мачкайки с другата ръка гърдите си, прехапвах устни представяйки си моят плажен секс. Разпалвах се още повече. Легнах на леглото, разтворих крака и продължих...
    Лудувах сама със себе си, и това ми харесваше, знаех че по-късно ще получа нещо много повече, и заради тази мисъл не можех да извадя ръката си от ненаситната ми палавница.. Стенех като луда, сякъш някой ме чука. Напипвах Г-точката си и полудявах. Вкарвах пръсти и в устата си- нещо което никога не съм правила когато мастурбирам, но този път имах желанието да го направя.. Мастурбирах почти цял час така и продължавах, докато ми звънна телефона. Беше той. Задъхана, свръх-възбудена, вдигнах му и му казах каде точно да дойде, казах му че съм възбудена, казах му че го желая тук и сега! Той каза че ще дойде след минути.. Аз станах, и отидох до банята. Трябваше да си взема душ, цялата бях потна и мокра, навсякаде. Дори и в банята не можех да спра, продължавах да мастурбирам, не можех да се наситя на тази сексуална сладост. И от толкова много време не го бях правила, просто сега бе момента да й се отдам. Той почука на вратата, бях сигурна че е той. Преметнах една кърпа само около кръста набързо, дори и не знам какво закрих и какво не с нея, отигох и отворих. Той влезе, аз затворих. Спогледахме се за момент, без никой нищо да казва. Аз просто пуснах кърпата на земята. Останах чисто гола пред него. Той веднага ми се нахвърли. Като полудял... Свалих му панталонките и тениската. Беше без бельо, което ме влуди просто още повече.. Пениът му за миг се втвърди, вече беше готов, усещах му го докато го търкаше в бедрата и вагината ми.. Исках да му го налапам обаче, исках да го усетя в устата ми.. бутнах го настрани, хванах му го с ръка и го сложих в устата си. Засмуквах го, и ми беше безкрайно сладък, имаше прекрасен пенис, доволно огромен.. Хареса му това което правех, и той полудя. Обърна ме бързо по гръб така че вратът ми да е на ръба на леглото, главата ми увисна надолу, а той си го вкара в устата ми. Започна да ме чука в устата, и то грубо.. Отначало първите няколко тласъка не ми бяха приятни, но след това ми хареса, исках да прави с мен това което му харесва, тялото ми беше изцяло негово.

ЧАСТ 4>>

ЧАСТ 4>>

Стараеше се да си го вкарва почти целия в устата ми, а аз му помагах. Болеше ме малко, но дори и болката ми харесваше.. Исках в този момент да е груб с мен, да ме обладава силно, да усещам насладата от мъжа който ме чука.. кадето и да ме чука. Със всяко вкарване му го засмуквах с езика, имах чувството че искам да му изям дори и топките... Бях превъртяла, и наистина направо ми се искаше да му го отхапя в този момент.. Но не го направих, просто имаше още места на които исках да ми го вкарва. Той спря, а аз се обърнах и го сграбчих, бутнах до на леглото и го възседннах.. Мокрият му кур си влезе сам самичък вътре в мен без дори да го слагаме там нито аз, нито той. Започнах да го чукам с всичката сила която имах.. Блъсках го като обезумяла, вкарвах си го навътре до край при всеки удар на дупето ми върху бедрата му..
    Плясъците и виковете от бурното ни ебане отекваха можеби през пет бунгала та в шестото.. Чукахме се като животни, без нищо да ни спре или интересува. Захапвах почти постоянно устните му, идеше ми да му ги откъсна, а той всеки при това изреваваше, дали от болка, дали от удоволствие, дали от двете. След това се извивах назад, и кръстосвах ръце над главата си, и всичко това придружено със моите диви тласъци в ханша върху него, го караше да стене по-силно и по-силно. След около десетина минути в тази поза, той ме обърна по корем, и започна да ме чука на задна. Правеше го толкова бързо, и проникваше толкова рязко в мен, че имах чувството че ще ме разкъса отвътре.. Изваждаше го от време на време от путката ми, и ми го вкарваше в дупето, после обратното, и пак, и пак.. А аз през цялото време стенех "Още! Още!"... Бях обезумяла от перверзия.. Искаше ми се да направим нещо още по-перверзно, исках да бъда разбивана от секс... Сякъш не ми стигаше само той?! Исках и други, двама или трима.. не знаех, исках мъже които да ме разбият от ебане веднъж за винаги.. Обърнах се към него докато ме чукаше и му казах:
    - Твоят приятел би ли ме чукал според теб?
    - Какво? Защо ме питаш??
    - Искаш ли да го викнем и него?
    - Сега??
    - Да, сега..
    - Ти си луда (смеейки се), ти си ненормална перверзница!
    - Да знам (смея се).
    Той посегна към телефона си, и му се обади. По телефона се чуваше всичко, целият процес на чукането ни. Приятелят му обаче го попита, можеби на майтап, дали да не викне и други.. "Моят човек" ме попита мен:
    - Пита ме дали да не викне и друг?
    Аз: - Може би.. както иска!
    Не след дълго се почука на вратата. Той стана да отвори. Влязоха приятелят му, и още един, който за моя радост беше точно моят тип. Леко на шега, но се съблякоха и дойдоха около мен докато ме чукаше моят. Аз казах:
    - Нека поне се запознаем, искате ли? (и осъзнах че не знаех името дори и на моят човек).
    Той: -Да няма да е лошо , аз съм Андрей.
    Приятелят му: -Аз съм Евгени , а това е Денис.. можем ли да започваме?
    Аз: - Ние отдавна сме започнали, вие просто се присъединете (с лека шега).
    Докато Андрей ме чукаше на задна, те двамата застанаха пред мен. Започнах да им ги лапам, ту на единия, ту на другият, ту и на двамата.. чувствах се перфектно, обладавана от няколко мъже мъже..
    След малко, Андрей каза на Евгени да легне, за да ме пробва.. Евгени легна на леглото, а аз седнах върху него. Вкарах му го в мен. Чувството беше по-различно някак, просто беше с друг човек. Започнах да го чукам, докато Андрей и Денис застанаха до мен, за да им духам. И на двамата им бяха толкова надървени куровете, и така ме влудяваше това, че ми идеше и двата да си ги пъхна в устата едновременно, и дори опитах...
    Със трима ми беше перфектно, чувствах се задоволена от секс до краен предел... Обръщаха ме, единият, другият, проникваха навсякаде кадето можеше да се проникне по тялото ми.. Блъскаха ме като животни, и това ме насищаше. Пиех от спермата им, щом някой свършеше в устата ми.. Изпълваха ме навсякаде, едновременно, и тримата...
    Чувствах се като курва, в техните ръце, и в този момент. Но такава исках да съм, точно тогава. Нямаше как да бъда наречена по друг начин, но исках да взема всичко от което се нуждаех, през цялото това време. Чукаха ме с часове.. не знам колко, но беше много.. Един свършваше, другите ме чукат, след малко този дето е свършил пак започва.. и така, докато навън отдавна вече се беше стъмнило..
    Някаде посред нощ, се измориха и тримата, аз също бях капнала вече, путката ми вече почти не усещаше това което влизаше в нея.. Беше изтръпнала от секс. Те решиха да се изпразнят за последно, искаха да го направят в путката ми, аз се съгласих. Първо го направи Андрей.. още помня пулсиращият му кур вътре в мен, след него беше Евгени, и накрая Денис.. Изредиха се и тримата, на едно и също място, което напълниха до горе... Преливах от сперма, и от задоволство, бях пренаситена от секс.. Точно това ми беше толкова нужно, и точно това ми се случи. Допуснах го, по-скоро от Лудостта, аз просто бях полудяла.. за секс.

КРАЙ

UP!

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Това ти ли си на плажа с момичето?
    Мръсници.
    хохо.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    харесаха ми
    давайте ощее :Д

anonymous708973
    Guest
    Не знам за какво се напъвате и най-вече защо тънете във велико заблуждение, че умеете да пишете.
    Порноразказът не е само "ох, толкова исках мокрият му *** да влезе в тясната ми ***чица".

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не знам за какво се напъвате и най-вече защо тънете във велико заблуждение, че умеете да пишете.
    Порноразказът не е само "ох, толкова исках мокрият му *** да влезе в тясната ми ***чица".
    Освен всичко и литературен критик, браво! Като не ти харесва не чети, много е просто :*

Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    Ако ви се четат такива работи защо просто не си потърсите в www.fanfiction.net някой друг lemon?
    Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
    (... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Така е, има стрелби, екшън и задължително няколко трупа.

Ти от целия разказ видя само и единствено изреченията в които се говореше за "ох, толкова исках мокрият му *** да влезе в тясната ми ***чица" ли?? В смисъл, че аз не виждам да съм описал (и написал) САМО това, някъде там имаше сценарии, развитие, малко интрига и накрая кулминация. Това, че ти стигаш до кулминацията преди да си разбрал за сценария, ми говори, че си заклет порно фен- требЕ ти само секса, другото НЕ. И не тъна във велико заблуждение, че умея да пиша, даже на места имам и правописни грешки предполагам. Правя го защото се забавлявам така, и защото забавлявам тези на които разказа им харесва. С това, че някой моя разказ не го кефи съм ОК, стига той да съумее да ми покаже какво е добър порно/еротичен разказ, да видим дали ти ще можеш да го направиш, давай, покажи ми да се науча

Цитирай Първоначално написано от tomboy Виж мнението
    Ако ви се четат такива работи защо просто не си потърсите в www.fanfiction.net някой друг lemon?
    Че и много полезен линк си ни дал- на english. Мерси, когато всички изучат английския, и там ще търсим порно разкази. За сега повечето знаем български, и сигурно затова търсим в български форуми, като например този, дето даже си има и специализиран раздел за целта, да не повЕрваш..
    Последно редактирано от Div4uk : 01-07-2013 на 22:15

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Div4uk Виж мнението
    Ти от целия разказ видя само и единствено изреченията в които се говореше за "ох, толкова исках мокрият му *** да влезе в тясната ми ***чица" ли?? В смисъл, че аз не виждам да съм описал (и написал) САМО това, някъде там имаше сценарии, развитие, малко интрига и накрая кулминация. Това, че ти стигаш до кулминацията преди да си разбрал за сценария, ми говори, че си заклет порно фен- требЕ ти само секса, другото НЕ. И не тъна във велико заблуждение, че умея да пиша, даже на места имам и правописни грешки предполагам. Правя го защото се забавлявам така, и защото забавлявам тези на които разказа им харесва. С това, че някой моя разказ не го кефи съм ОК, стига той да съумее да ми покаже какво е добър порно/еротичен разказ, да видим дали ти ще можеш да го направиш, давай, покажи ми да се науча
    Не и обръщай внимание, давай още като "Аз Бавачката" , много е забавна тая част със само да ми го вкараш веднъж

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си