- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 12-ти клас (абитуриенти) -2012/2013
аз ,напук на момчетийте от моя клас искам да съм сама по пътеката
ще отида с приятелите ми към ресторанта, парка за снимки и класната
не знам
писна ми от всичко, ама знам че не искам кавалер
ънлес -намеря си някой принц чарминг и сме си двамата,независимо откъде е, на бала ми
дано
Хей, да ви питам... мисля да си правя втора матура английски. Препоръчайте ми някакви хубави и горе долу евтини курсове за София... или ако знаете направо частни уроци още по добре.
^Защо не искаш 2ра матура с немски :р
always late but worth the wait!
офф, аз още се чудя дали английски или немски...
При мен ще е х'английски втората.
maDamn
When you awaken in the morning’s hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there; I did not die.
с малко закъснение и аз се присъединявам към новата темаа ^^
ние ще сме в Шератон иии да, куверта е 170 лева... шеартона и гранд хотела са си традиция в нашето училище. а какъв зор беше да решим кой от двата ще е ;д но сме готови. още от началото на юни.
e, мамка му, аз нямам късмет. балът ми е на 24ти, 2рата матура на 23ти ;d
______
аз още много се колебая дали да отида някъде навън или да си остана в СУ : S
просто не мога да си представя как ще се оправям сама в чужда държава. и ще ми е толкова мъчно и самотноо : ((
иначе си мисля за шотландия за сега.
дааа, пневмония, февруари хахах вече съм на 6
и аз така разсъждавам, ама от друга страна е доста добър избор, защото няма по-добър начин да се научиш да си самостоятелен and shit.
иии само аз ли нямам никаква идея каква да ми е втората матура?! :/
Никой желаещ ли няма да учи психология? Аз много искам да уча точно това, но се чудя доколко ще имам шанс за реализация, а и даваха по новините, че в момента е една от най - желаните специалности, т.е. по - голяма конкуренция.. Иначе втора матура - АЕ
Само ние ли си резервираме мястото за бала най-късно октомври на 11. клас :Д
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Пх. Втората матура гаранция АЕ. Някой има ли представа дали във Варна се учи комп графика, графичен дизайн, уеб дизайн или рекламен дизайн? Защото не ми се ходи в София : D
Ами мисля, че в Техническия има подобни специалности, но не съм сигурна. Виж в сайта на университета...
Иначе на мен втората ми матура отдавна е решено да бъде френски, дори не го мисля много много и за подготовка за това едва ли ще отделя много време, все пак 5 години само френски си казват думата.
Последно редактирано от Zorin : 08-06-2012 на 07:34
When you awaken in the morning’s hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there; I did not die.
При нас (Русе) всички (освен училищата с малко паралелки, дето могат и другаде освен в основните 3 места да си празнуват бала) запазваме началото на 11. клас, а капарото го платихме началото на 2012 :Д Даже там където искахме първоначално, беше заето на датата, която бяхме избрали и трябваше да се ориентираме към друго място. И тъй като не бяхме решили целия випуск дали искаме това място и друга дата или друго място и тази дата, запазихме и 2те за да може докато решим да не ни ги заемат отново
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
тва е малко офтопик, ама ми е интересно ;д
някой тук, който още няма навършени 18, ходил ли е случайно в някой от клубовете в какао бийч? лесно ли се влиза се чудя..
аз съм хoдила на 16 oще, а знам за такива кoитo хoдят на пo 15... не е прoблем акo си намериш чужда лична карта
при вас по баловете и специално на бала на класа ква музика пускат? при нас само бесна чалга и тва е и мноого пиене...
Чак не ми се ще да идва края на учебната година, имаме само още няколко безгрижни месеца, след това вече ще сме големи ще сме студенти, и ще трябва сами да поемем отговорност за себе си. През целия си живот досега сме искали да сме големи е след 12 месеца ще сме големи но тогава няма да го искаме.
Много ви завиждам, честно. 12 клас беше най-уникалната година. Искам пак. Толкова бързо мина, а после като те подхване живота иии...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."