.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

часовник-подарък

Здр Искам да ви попитам,вярвате ли,че на любим/любима не се подаряват часовници?Или ако се подарят,получателят трябва да го "откупи".

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Ко рече ко ?

Има поверие,че ако половинката ви подари часовник е на раздяла.Вярвате ли и вие в това?

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Не, не вярвам. Както и във врачки, зодии, магии, дядо коледа, баба яга и че България ще се класира на следващото световно.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не. XD За мен е намек, че му е писнало да се забравям и да прегрявам манджата.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Чувала съм,че е на раздяла,затова избягвам да подарявам часовници както и да ми подаряват.

избягваш да ти подаряват часовници ? мдааааааа

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Аз получих декември такъв подарък от него /щото му било писнало като е на компа, да го питам колко е часът/ и смяташе, че ще ми е полезен. Да, ама не- избързва с 40-50 минути, не му разбирам, не мога да го сверявам, не мога да си го настройвам и му махнах батериите /така де, да не ги хаби на вятъра/. Иначе си откупих подаръка с жълти стотинки. Не знам дали е съвпадение, но 3 месеца по-късно имахме ужасен период и едва не се изпотрепахме.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не , не вярвам в подобни суеверия. Тъпо е, някак. Не вярвам в зодии, суеверия, духове, Дядо Коледа. Иначе не съм купувала часовници, но са ми подарявали, макар не гаджета. Нито сме се скарали, нищо нищо. Или пък татко преди доста години подари часовник на мама, но не са се разделили. Просто вярваш ли в нещо, един вид правиш всичко, за да си го внушиш и не дай си боже, да направиш така, че да стане така. Ох, объркано стана.
    Иначе изобщо не е задължително да се откупват подаръци. Това е подарък, с корен дар. Нещо, което ти идва отвътре просто. То ако ще трябва да откупваш другия, не остава никакъв смисъл от това.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Аз вярвам, че всеки подарък освен лист хартия носи фатално нещастие. Така че подарявам само листи хартия.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    Ако часовникъвт му е за 1 бон ще забрави за всякакви суеверия

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    ^
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Не подарявам часовници на любими хора. Суеверен съм.

Мега фен Аватара на draid
    Не вярвам в това, но до сега за 2-та часовника които съм получил съм давал по 1 лв. Иначе аз съм голям фен на часовниците, но не мисля че часовник под 300лв си заслужава като качество (с малки изключение) ако говорим за механични, то цените отиват поне x3. Харесал съм си вече нов часовник, но кога ще останат пари за него не се знае.

При една приятелка наистина се получи така, че няколко седмици след този подарък се раздели с приятеля си, не че вярвам крайно в тези неща, но защо пък трябва да рискуваш?

Не, не вярвам в подобни работи ...

Голям фен Аватара на chushkopek
    Srsly? Де*би и суеверията....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си