- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- часовник-подарък
ЗдрИскам да ви попитам,вярвате ли,че на любим/любима не се подаряват часовници?Или ако се подарят,получателят трябва да го "откупи".
Ко рече ко ?
Има поверие,че ако половинката ви подари часовник е на раздяла.Вярвате ли и вие в това?
Не, не вярвам. Както и във врачки, зодии, магии, дядо коледа, баба яга и че България ще се класира на следващото световно.
Не. XD За мен е намек, че му е писнало да се забравям и да прегрявам манджата.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Аз получих декември такъв подарък от него /щото му било писнало като е на компа, да го питам колко е часът/ и смяташе, че ще ми е полезен. Да, ама не- избързва с 40-50 минути, не му разбирам, не мога да го сверявам, не мога да си го настройвам и му махнах батериите /така де, да не ги хаби на вятъра/. Иначе си откупих подаръка с жълти стотинки. Не знам дали е съвпадение, но 3 месеца по-късно имахме ужасен период и едва не се изпотрепахме.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Не , не вярвам в подобни суеверия. Тъпо е, някак. Не вярвам в зодии, суеверия, духове, Дядо Коледа. Иначе не съм купувала часовници, но са ми подарявали, макар не гаджета. Нито сме се скарали, нищо нищо. Или пък татко преди доста години подари часовник на мама, но не са се разделили. Просто вярваш ли в нещо, един вид правиш всичко, за да си го внушиш и не дай си боже, да направиш така, че да стане така. Ох, объркано стана.
Иначе изобщо не е задължително да се откупват подаръци. Това е подарък, с корен дар. Нещо, което ти идва отвътре просто. То ако ще трябва да откупваш другия, не остава никакъв смисъл от това.
Аз вярвам, че всеки подарък освен лист хартия носи фатално нещастие. Така че подарявам само листи хартия.
Ако часовникъвт му е за 1 бон ще забрави за всякакви суеверия![]()
^![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Не подарявам часовници на любими хора. Суеверен съм.
Не вярвам в това, но до сега за 2-та часовника които съм получил съм давал по 1 лв. Иначе аз съм голям фен на часовниците, но не мисля че часовник под 300лв си заслужава като качество (с малки изключение) ако говорим за механични, то цените отиват поне x3. Харесал съм си вече нов часовник, но кога ще останат пари за него не се знае.
При една приятелка наистина се получи така, че няколко седмици след този подарък се раздели с приятеля си, не че вярвам крайно в тези неща, но защо пък трябва да рискуваш?![]()