Прашки обух за пръв път когато бях 5-ти клас и не ми бяха никак удобни. Сега не нося прашки, единствено има едни между боксерка и прашка, това ми е удобно. Но като цяло обичам бикини или боксерки
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Нося адски рядко и то от тези с по-дебелата лента. В 5-6 клас някъде обух прашки за пръв път.
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Нямам прашки и не съм носила досега, но планирам да си купя, за да видя какво е Какъв тип бихте ми препоръчали? Ако има значение, на 15 съм.
Нося, но рядко
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Когато нося тесен панталон/рокля нямам избор-по-добре прашки,отколкото да ми се очертават гащите.
Абе общо взето си ги поносих тва лято.Баба ми ме запозна с прашките в шести клас,когато имах едни бели бермуди и се чудех с какво няма да прозират.
Почти прашки нося - 13 годишна бях ,когато за първи път ги обух.Удобни са ми.
Имам, но като цяло не обичам да нося. Слагам за по-специални поводи само, кхъм.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata
Радослав
Не помня кога сефтосах прашките Иначе нося и повечето са ми от тези най-тънките с дантелките и красотиите имам и по-обикновени , разбира се, рядко обувам боксерки и бикини. Повече ми допадат прашки .
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Прашки нося почти винаги, особено лятото просто не мога да понасям боксерки ,но пък зимата си ги нося понякога и когато не съм в цикъл (но много мразя като вземат да ми се набират и да се вижда някво грозно през дънките и трябва да ги оправям половин час )
Нося прашки, имам всякакви. На вид най-много ми харесват дантелените, които не са съвсем тънки, но са ми неудобни, особено ако са със супер тънка дантела. Най-удобни са безшевните памучни, страшен кеф. И не си личат изобщо под рокли и тн.
Everything changes, but beauty remains ...
Само с прашки ходя, за пръв път мисля, че в 5 клас ми беше подарила братовчедка ми. Никога не са ми били неудобни - напротив, не мога да си представя друго бельо - с бикини и боксерки се чувствам се едно съм се навлекла и не ми е удобно, не се чувствам комфортно. Още повече, че биха се личали на почти всичките ми дрехи, което е ужасно грозно. Като видя някое момиче в по-опит панталон/рокля, още повече светъл и отдолу да и се личат огромните гащи не знам в тях огледало няма ли...
Не са ми удобни изобщо... Не помня кога съм си купила за 1ви път.. отдавна беше, но нито тогава, нито сега ми харесва да нося.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Говоря за себе си и за мнозинството момичета. Значи ако са "пълни", прашките са им проблем, който трябва да оставят на доста заден план. В сланините всичко се опива и се личи - няма как.