.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Подарък за рожден ден на гадже (момче)

Приятелят ми стана на 17 и не мога да реша какво да му взема.. Той по принцип каза, че не иска подарък, но аз държа да му купя нещо.. Имам няколко идеи, но не съм сигурна, че са добри ии ще ги споделя:
    1. ключодържател с моята буква или със снимка на любимия му футболист, като 2-рия вариант не ми харесва много-много..
    2. парфюм. В началото не исках много да му взимам парфюм, мислех да е нещо по-лично, ама както е тръгнало за сега това ми е фаворита май.
    3. някаква гривна
    4. тениска, обаче от това се отказах някакси..
    5. рамка с наша снимка би било яко, ама нямаме подходяща снимка..

Моля, кажете мнение за моите идеи ии дайте и вие някакви предложения ако имате.

П. П. Ходим от 2 месеца някъде..

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Според мен тези неща с ваша снимка или твоя буква не са подходящи за рожден ден. По-скоро са за когато правите 2-3 месеца. Някак са много свързани със връзката ви, а не с рожденния му ден.
    Другите ти идеи иначе са добри - гривна, парфюм... Аз бих добавила към идеите и часовник

От тези най-много ми допада тениска. Може да я занесеш някъде да й направят по-специален надпис, нещо по-забавно и неангажиращо, защото не сте от дълго време заедно. : )
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Парфюм е добре

Голям фен Аватара на zombolovesu
    тениска и да пише нещо интересно

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    От тия ми допада само идеята за тениската с някакъв надпис,но да е нещо забавно,а не свързано с теб!
    Честно казано аз не бих подарила на приятеля си нито едно от тия неща за рождения му ден,защото ми се виждат прекалено неподходящи,нооо всеки с вкуса си.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Това с тениската става, надписа да е интересен.
    Иначе защо вместо нещо материално не го изненадаш просто? Примерно ти да си му подаръка.. само по панделка вързана през кръста? Мисля, че би го зарадвала повече отколкото с тениска.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на Dyany10000
    Град
    София , Бели Брези
    Moмиче, подари на момчето си още едно момиче, щете обича до края на живота ти
    Славься, Отечество наше свободное,
    Дружбы народов надёжный оплот!
    Партия Ленина—сила народная
    Нас к торжеству коммунизма ведёт!

Ех, ты, Волга, мать река!
    Широка и глубока!

Град
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Това с тениската става, надписа да е интересен.
    Иначе защо вместо нещо материално не го изненадаш просто? Примерно ти да си му подаръка.. само по панделка вързана през кръста? Мисля, че би го зарадвала повече отколкото с тениска.
    Това е по-подходящо за техен общ празник,например годишнина.

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    Това е по-подходящо за техен общ празник,например годишнина.
    Що пък? На мен за рожден ден са ми подарявали секс маратон... беше ми по-хубаво от всички материални подаръци, които получих.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Опиши ни момчето - характер, навици, хобита, блабла.

Град
    Що пък? На мен за рожден ден са ми подарявали секс маратон... беше ми по-хубаво от всички материални подаръци, които получих.
    Извинявай,но като чуя нещо подобно и си представям една двойка,която прави секс по задължение ... За мен поне не е нормално да ми се подарява нещо,което като двойка би трябвало да правим редовно Не говоря за всекидневен секс-маратон или за това,че всеки ден трябва да се изненадват по някакъв начин ама ... Не знам,аз лично бих се замислила дали нещо не ни куца ако моя ми "подари" няк'во разнообразие в секса за рождения ден Разбира се всеки с мнението си

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Подари му нещо, което е лично за него, все пак това си е неговия ден, а не годишнината ви, примерно, че да му подаряваш рамка с ваша снимка.

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    Извинявай,но като чуя нещо подобно и си представям една двойка,която прави секс по задължение ... За мен поне не е нормално да ми се подарява нещо,което като двойка би трябвало да правим редовно Не говоря за всекидневен секс-маратон или за това,че всеки ден трябва да се изненадват по някакъв начин ама ... Не знам,аз лично бих се замислила дали нещо не ни куца ако моя ми "подари" няк'во разнообразие в секса за рождения ден Разбира се всеки с мнението си
    Не сме правили секс по задължение в никакъв случай, а си прекарахме някво много готино, това не значи, че не е редовен секса и тн.
    Според мен е няква готинка изненада ако му се появи с една панделка или някво секси облекло (абе там квото харесват). Аз просто давам идея. Разни хора, разни идеали.

Birthday sex
    אויב איך מאַך אַווערטאַד

Абе това с секса си е чудесно (стига да са стигнали до там), но то като че ли е по-скоро бонус към вечерта-празник. Подари му картина например. Нещо което ще му остане...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Dyany10000 Виж мнението
    Moмиче, подари на момчето си още едно момиче, щете обича до края на живота ти
    Другаря Ленин знае

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от stefko1996 Виж мнението
    Birthday sex
    Сребърна гривна, сребърно синджирче с кръст или нещо, което му харесва, тениска на любима група. Не му взимай нещо, което да е свързано с вас, защото е негов празник.
    ^^^
    Бургас <3

anonymous708973
    Guest
    Не сме правили секс по задължение в никакъв случай, а си прекарахме някво много готино, това не значи, че не е редовен секса и тн.
    Според мен е няква готинка изненада ако му се появи с една панделка или някво секси облекло (абе там квото харесват). Аз просто давам идея. Разни хора, разни идеали.
    След като правите секс редовно, защо ти е подарил това? Не е нищо специално в този случай, а ти имаш рожден ден. Трябва ли да има повод, за да се прави секс маратон?

За мен тия "изненади" са пълно творческо безсилие - не можеш да измислиш подарък и залагаш на сигурното. Все едно той за ме лиже по специален начин (каквото и да значи това) и накрая да ми каже "Това ти беше подаръкът, хареса ли ти?".
    За годишнина - става, разбира се, в компанията на готина вечер, прекарана на готино място, но за рожден ден... тцъ.

защо просто не му вземеш видео игра? опакована супер старателно все едно е голямата работа all guys love video games

Мега фен Аватара на Chacho
    ^Мдам. Ако има конзола или се кефи на някоя игра за компютър, която е платена, ще е яка оферта.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен Аватара на mlf
    има кристали- ключодържатели със дадена снимка (твоя) и мисля че не излизат повече от 10 лв това мисля че е добър подарък за РД на гаджето .. стига да има ключове

Мега фен Аватара на Chacho
    ^Overly attached girlfriend
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си