.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна

Проба - манту и мокрене...

Значи във понеделник ми правиха проба за манту и ми казаха да не го мокря до четвъртък когато ще ходя да го отчитат ама като се къпя увивам ръката със найлон със каквото мога но пак отива вода макар и малко.Искам да попитам дали сам мога да разбера дали съм навредил на пробата !?
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Споко, не познавам човек, при когото да е останала абсолютно суха при къпане... едва ли може да стане кой знае какво, но гледай да не я търкаш или мокриш прекалено много.
    Everything changes, but beauty remains ...

Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Споко, не познавам човек, при когото да е останала абсолютно суха при къпане... едва ли може да стане кой знае какво, но гледай да не я търкаш или мокриш прекалено много.
    Е не говорим за някакви тука литри със вода ами малко вода така намокрено което е подсушено след къпане...Мерси за адекватния отговор
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

Мега фен Аватара на ameli
    На мен ми казаха, че няма проблем ако е намокрено, въпроса е да не киснеш в сауни, басейни, вани и т.н.
    От няколко капки нищо няма да ти стане. А иначе - като сложиш найлон, закрепи го с 2 по-стегнати ластика - на мен и грам вода не ми пусна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си