- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Приети във 2 АЕГ 2013/2014г.
Хей, нова съм, но...
Нека това да бъде тема за всички приети във 2 АЕГ "Томас Джеферсън" тази година. Няма значение в коя паралелка. Понеже в общите теми за кандидатстващите тази година се обърква кой къде е и в каква паралелка е. За сведение потърсих дали има друга такава тема във форума и нищо не ми излезе. Надявам се темата да се хареса.
Иначе съм приета с АЕ, НЕ, М, Г , с бал около 33,5 (казвам закръглено, не го помня). Днес се записах - в 8 "а" клас съм.
Хей, аз също се записах днес в 8а )))!!! Ще бъдем съучениции и съм много щастлива, че успях да намеря някой от моя клас, защото търсех в една група във фейсбук, но никой не намерих. Всички са в испанските паралелки. Направо не мога да повярвам, че те открих ;ддд и не ме мисли за луда, но просто много искам да се запозная с някой от класа. Ще ти пиша на лично .
П.П. Всъщтност днес едвам намерих едно момиче във фейсбук и чакам да ми пише, но май не си ти. И ако има някой друг от тази паралелка да пише !!!
Хей аз също съм в 2АЕГ , но съм от 8е
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
https://www.facebook.com/dary.horan?fref=ts Казах и за теб
Някой да ми пише на лично, че ще изтъпея..
Последно редактирано от vesiii : 06-27-2013 на 16:26
Хейй , познавам една Теотора с която ще сте в едни клас Това и е фейсбука https://www.facebook.com/teodora.teneva.33
Ооооооооооооооооооооооооо оооооооооооооооо!!!!!!!!!!!! Мерси, страшно много. Обичам те :дд. Ще и пиша, дано и тя да ми пише, защото никой до сега не ми е писал, от тези, на които писах :дд. Аз снимах списъка и ги търсех, ама намерих само едно момиче, че на другите много им се повтарят имената. Отново мерси супер-дупер много!!!
И аз съм във 2 АЕГ, ей! Аз съм АЕ-РЕ-М-БЕЛ и се надявам да не се похваля с 8 "ж" клас
Последно редактирано от Dark_Heartbreaker : 06-27-2013 на 19:57
Завиждам ви на всички. Тооолкова много исках тая гимназия, от 2 години си мечтая за нея и сега се разочаровах тотално. Ще ходя на 2ро класиране ама шанса да ме приемат е супер минимален. Успех на всички в тази гимназия
мда там съм, но все още имам някаква мъничка надежда за 2АЕГ, въпреки че от началото на годинита вече ми е писнало от всичко
Руското е супер и не го казвам само, за да те успокоя, а защото наистина го мисля. То ми беше резервния вариант, ако не влезна във 2 АЕГ. Е, то на всички ни е писнало. Ама нали знаеш - надеждата умира последна. Но все пак, не мисля, че трябва да се отказваш от 133
Така, 1. Радвам се, че темата е полза.
. 2. Аз като се записвах днес бях пьрвата записала се в 8 "а".
Явно ми вьрви на "а" паралелки и това да сьм 1 номер в дневника. В предишните ми две училища бях все "а" паралелка и все пьрви номер.
. 3. 'Кво ще кажете всеки да пише в кой квартал живее (имам предвид само квартала, не целия адрес). Така ще можем евентуално да сформираме някакви групички, че на мен хич не ми се пьтува сама 1 час.
Иначе аз сьм в Люлин 10.
Звучи странно:
-Хей, кой клас си?
-8 "ж".
Уф, добре, че сьм "а".
А някой знае ли дали тези прослувути тениски по 20лв се носят от учениците всеки ден задьлжително?
Благородно ви завиждам, че толкоз много се събрахте :Д Иначе ако мислиш, че е зле да си "ж", намирай спокойствие в това че има и по - зле, аз ще съм "з".
Тениските са задължителни, ама не знам кой ще ги носи, защото са много грозни :д. Иначе тва с ж клас ме уби :дд.
Последно редактирано от vesiii : 06-27-2013 на 22:16
Не знам как ше ме навият да нося тия тениски и плата им е гаден. Поне да имаха някаква кройка, а то просто е пуснат плата (или поне на мен така ми изглеждаше). Защо не са направили тениски по физическо, сьщата тениска просто без яката и ,не помня дали имаше) копчета? Но пьк са кьс рькав, няма как да ме накарат да нося тениската в студовете. Представяте ли си, идваш на училище с пуловер и вьрху него тениската! хаха