- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- По-слаба ерекция?
Има ли логика в това, че след дълга връзка (и края ѝ) да получавам по-слаба ерекция/да не получавам? от депресия? Аз все пак ще отида на лекар, ама не мога тия дни
Да напълно нормално е от депресията да не ти става ( особено ако пиеш и разни антидепресанти, от тях съвсем не може да ти стане х*я ). Изпразни си главата от депресарските мисли, и чак тогава очаквай пениса ти да се напълни с кръв до горе.
Нда, сдухал си се, ама депресията не е шега работа, дано не си в задълбочена материя
Бе любов ли бе да го опишеш...
Пробвах с друга, буквално 10 дена след като приключих дългата връзка, ама я зарязах, защото само придизвикваше дразнение в мен и реално само я използвах и ми стана гадно, защото нали съм добричък..
Не съм на анти-депресанти (още), ще гледам да се продухам ... благодаря ви за съветите/мненията
за кво ти е тая ерекция, нали нямаш приятелка в момента
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
200-300 мастика и си готов.![]()
Нормално да е от притеснение,депресия и от много други работи
Еми то като си свикнал с твоята си мацка дотолкова, че само като сте в една стая и ти става пишока, няма как да е същото с ново мацоранче. Депресията впрочем ебава много неща пряко и косвено.Прякото е ясно мисля, но и приимерно може да почнеш да пушиш или пиеш повече което ебава ерекцията. Може да почнеш да ядеш повече сладко, което променя хормоналната среда и може да влоши ерекцията. Може пък да спреш да се храниш достатъчно което също действа така.