- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Салвия дивинорум
Здравейте искам да попитам можете ли да ми помогнете с намирането екстракт или растение. Доста изчетох и видях на какво е способно сега остава да го намеря.Тук има теми но са много стари за това реших на попитам за нещо актуално.
Преди бях гледала в спокошоп, не знам дали има още.
Не вярвам да е трудно да си намериш само едно ще ти кажа , помисли преди да употребиш и внимавай с кой и къде ще го направиш.
Имам аз един съсед,който продава такива неща ..
Квартала наистина няма да е същия без него ..![]()
Искам видео !!![]()
Ще го питам да каже откъде го взима или да ти бутне малко на тебе .. по еконт примерно можеш да го вземеш ?
Така намерих си салвия x15 xD ефекта беше ЛОЛЛЛЛЛЛ...
Дръпнах първата лула плашливо като не задържах много дима и изведнъж всичко се изкриви заприлича на това http://25.media.tumblr.com/3ad789950...fw6ho1_500.pngи нещо все едно почна да ми дърпа душата за ръцете но те се опъваха като пружини все едно между китките и предмишницата имах пружини.
Някак си нещо ме върна обратно може би не бях задържал колкото трябва.
Дойде ред на втората лула,там дойде филма.Запалих я бяхме навън на едно поле в 12 през ноща,изпуших я но вече както си трябва и изведнъж излезнах вече нищо не беше същото.Озовах се на друго място все едно бях на друга планета,беше ден,около мен всичко беше зелено поле,всичко беше мега цветно тогава осъзнах че аз не съм човек а нещо като призрак.Над мен в небето се виждаше друга огромна планета пълна с кратери беше жълта като кашкавал ама много голяма все едно луната да е колкото земята.Имах чуството че бях много дълго там седмици.Обикалях беше много здраво.После почнах да се връщам,докато се връщах всичко стана много тъмно и мрачно точно обратното на това което беше там.Всичко това траеше не повече от 10 мин а ми се сториха месеци
.Беше яко,но не знам дали пак бих опитал пак.
Здравейте всички! Салвия Дивинорум може отново да намерите в спокошоп-а![]()
Весели празници на всички и умната!![]()
zdraveite!
az imam i rasteniq i lista za pushene, nqkoi ako se interesuva.
pishete na email: malakalmavt@yahoo.com
Имам рядкото растение Салвия Дивинорум (Salvia Divinorum - Diviners Sage) andre6kina@yahoo.com