- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Как да вдигна температура?
Здравейте.Извинявам се ако темата ми не е за тук,но искам малко помощ от вас.Трябва да вдигна температура 37-38 градуса,но не знам как.Пробвала съм се с картоф и тебешир,но при мен не става.Моля без хейт,защото причината за която искам висока температура е основателна![]()
отиди в някоя болница и там където е biohazard контейнера , влез вътре и се овъргаляй в биологичните отпадъци. гаранция ще дигнеш много висока температура за много дълго време
бахти аз гледам как да я сваля вие как да я дигнете , ненормална раота![]()
Аз въобще се чудя кой го е попитал на какво е и що е..
само да ми кажеш тва със студената вода как ще и дигне температурата че не мога да ти схвана гениалната логика. по скоро и трябва гореща напитка но няма да дигне чак толкова , трябва примерно да се навелече с 10 ката дрехи да изпие няколко чая и да почне да прави обиколки и лицеви и тогава да отиде на лекаря![]()
Изкъпи се /с косата/ със студена вода и излез навън.
Защо трябва да си играете със здравето си?
О, Боже. Момичето иска само температура да вдигне(което е много тъпо де), вие я съветвате как да се простуди яко.
Скочи от петия етаж. Със сигурност после ще имаш температура. При това доста висока.![]()
Опитай отново със суров картоф и тебешир,както и шепа английска сол - избери един от тези начини!
Друг по-добър вариант е да нагрееш термометъра на лампа,така ще си здрава,но в същото време болна.
По-добре използвай варианта с нагряването,защото не си заслужава да се разболяваш наистина при положение,
че целта ти е да пропуснеш училище и да си почиваш у дома,що за почивка ще бъде ако си болна ..
Весели празници!
Не спирам да се изненадвам всеки ден, колко глупави хора има. Готова си да се натровиш с какво ли не, за да отсъстваш от даскало най-вероятно. Няма такова нещо като основателна причина да искаш да се разболееш и да вдигнеш температура.
И аз имах като твоя проблем, но намерих решението. Просто отиваш до личната лекарка за бележка и дават. Много е просто.![]()
За чий ти е да дигаш температура а ко е за нещо в даскалото примерно тест просто не влизай в тоя час
Темата се затваря по желание на авторката.