.
Затворена тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Повече от фен Аватара на Mirrela.

Как да вдигна температура?

Здравейте.Извинявам се ако темата ми не е за тук,но искам малко помощ от вас.Трябва да вдигна температура 37-38 градуса,но не знам как.Пробвала съм се с картоф и тебешир,но при мен не става.Моля без хейт,защото причината за която искам висока температура е основателна

Голям фен Аватара на shades
    отиди в някоя болница и там където е biohazard контейнера , влез вътре и се овъргаляй в биологичните отпадъци. гаранция ще дигнеш много висока температура за много дълго време

бахти аз гледам как да я сваля вие как да я дигнете , ненормална раота

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от shades Виж мнението
    бахти аз гледам как да я сваля вие как да я дигнете , ненормална раота
    Винаги можеш да отскочиш до личния/личната.
    Авторке, за кво ти е да вдигаш температура?! Странно е. о.о Пак пробвай със суров картоф, излез леко облечена навън, пий студена вода и такива неща.

Голям фен Аватара на shades
    аз вече съм на антибиотик ще се опрая

Мега фен Аватара на tori
    Ми тогава що изтъкваш, че си болен?

Аз въобще се чудя кой го е попитал на какво е и що е..

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Ми тогава що изтъкваш, че си болен?
    Оф мноо си зле тори честно за кво изтъкване говориш имах предвид че е тъпо за да си извиниш отсъствията да си играеш със здравето и после като дигне ще и се иска да не го е правила тва го правеха някои съученици навремето , мноо тъпо

само да ми кажеш тва със студената вода как ще и дигне температурата че не мога да ти схвана гениалната логика. по скоро и трябва гореща напитка но няма да дигне чак толкова , трябва примерно да се навелече с 10 ката дрехи да изпие няколко чая и да почне да прави обиколки и лицеви и тогава да отиде на лекаря

Изкъпи се /с косата/ със студена вода и излез навън.
    Защо трябва да си играете със здравето си?

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    О, Боже. Момичето иска само температура да вдигне(което е много тъпо де), вие я съветвате как да се простуди яко.

Мега фен Аватара на baby_baby
    пак яж суров картоф

Мега фен Аватара на an7raks
    Калиевия цианид винаги помага за случаи като твоя!

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Скочи от петия етаж. Със сигурност после ще имаш температура. При това доста висока.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от darknesswillfall Виж мнението
    само да ми кажеш тва със студената вода как ще и дигне температурата че не мога да ти схвана гениалната логика. по скоро и трябва гореща напитка но няма да дигне чак толкова , трябва примерно да се навелече с 10 ката дрехи да изпие няколко чая и да почне да прави обиколки и лицеви и тогава да отиде на лекаря
    То не е за температура, а за да се разкашля и разкиха. Понякога помагат тези неща.

Голям фен Аватара на Dam Yeo Wool
    Опитай отново със суров картоф и тебешир,както и шепа английска сол - избери един от тези начини!
    Друг по-добър вариант е да нагрееш термометъра на лампа,така ще си здрава,но в същото време болна.

По-добре използвай варианта с нагряването,защото не си заслужава да се разболяваш наистина при положение,
    че целта ти е да пропуснеш училище и да си почиваш у дома,що за почивка ще бъде ако си болна ..

Весели празници!

Не спирам да се изненадвам всеки ден, колко глупави хора има. Готова си да се натровиш с какво ли не, за да отсъстваш от даскало най-вероятно. Няма такова нещо като основателна причина да искаш да се разболееш и да вдигнеш температура.

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    И аз имах като твоя проблем, но намерих решението. Просто отиваш до личната лекарка за бележка и дават. Много е просто.

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Не спирам да се изненадвам всеки ден, колко глупави хора има. Готова си да се натровиш с какво ли не, за да отсъстваш от даскало най-вероятно. Няма такова нещо като основателна причина да искаш да се разболееш и да вдигнеш температура.
    Не съм молила за врачки.Всеки с проблемите си.

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    +1

Супер фен Аватара на NissaN
    За чий ти е да дигаш температура а ко е за нещо в даскалото примерно тест просто не влизай в тоя час

Не е заради училище.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Темата се затваря по желание на авторката.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си