.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Термозащитен спрей за коса?

Здравейте, кой е най-добрия термозащитен спре който сте пробвали, кой е най-качестевен от маркитe?

Керастас,определено.Но не е за всеки джоб :

Мега фен
    Град
    <3
    Lakme с фиксация 2 или 3, не помня

Иначе аз да попитам.. мога ли да ползвам такъв спрей, но без да се изправям/суша, просто ей така за някаква защита от външните влияния на времето? :д
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

С две ръце за този на TRESemme https://www.google.co.uk/search?q=tr...53%3B300%3B300

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Lakme с фиксация 2 или 3, не помня

Иначе аз да попитам.. мога ли да ползвам такъв спрей, но без да се изправям/суша, просто ей така за някаква защита от външните влияния на времето? :д
    Да, според мен дори е много добре. Аз по по принцип за лятото си купувам такива със специална UV защита от слънце и си го впръсквам винаги след баня

ShtrudeL, като казваш че този който харесваш е с фиксация, не съм сигурна дали става за ей така без причина. В смисъл за мен фиксация означава нещо което лакът за коса прави. Внимавай да не ти я изсушава, защото аз до сега не съм пробвала термозащитен спрей с фиксация, а за мен лакът за коса е нещо ужасно.

Супер фен Аватара на mayaaa
    ^Лакът за коса омазнява, а не изсушава. Но да, ужасно нещо е.
    А термозащитните спрейове непосредствено преди третирането с преса/маша ли се използват или Трябва да оставя 10-15 мин, примерно?

Останала съм с впечатление че ми я прави суха , особено на следващия ден е като слама. Може би в корените омязнява, да. По принцип впръсквам на влажна коса след баня и оставям да изсъхне. В смисъл ако впръскваш на вече суха коса , можеш да изчакаш леко да изсъхне, защото ако се изправяш косата нали трябва да е суха.

Повече от фен
    Продуктите на Tigi са страхотни,а сега и спреят е на промоция в ензо

http://www.enzo.bg/tigi/s-factor-sty...i-temperaturi/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си