- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Православие
Че какво извратено има в секса бе братче, направо се почувствах извратен, че природата ме е създала сексуално същество.
Какво извратено има в това да си бременна от мен примерно.
Според мен ти ме пита за тамплиерите, защото тамплерите са орден рицари, а ти в мен сигурно виждаш рицар на бял кон, достоен за създаване на потомство. хихи
ПП: Само, че аз съм си избрал друга придворна дама.
Всъщност, ако трябва да съм честен, иска ми се Доктор Сатан да беше жена
Последно редактирано от defender : 05-23-2017 на 20:57
https://en.wikipedia.org/wiki/Erectile_dysfunction
Не ме карай да се смея.
Не, ти сам го беше споменал в една тема скоро, а и сега не отричаш.
Че как мога да съм импотентен, аз съм още младо жребче, нито пуша, нито пия, спортувам, теглото ми е в границите на ИТМ, нито вземам наркотици и опиати, като Доктор Сатан, който яко си пафка, най-вероятно за да запълва сексуално-импотентните си липси, с психична стимулация на оргазъм.
Последно редактирано от defender : 05-23-2017 на 21:35
Докторе, ако бях аутист, най-малкото щеше да ми го пише в здравния картон и да вземам пенсия от ТЕЛК.
А ти щеше да си ми личен асистент.
Последно редактирано от defender : 05-24-2017 на 22:44
От кога аутистите имат лични асистенти? Мда, това само потвърждава че си аутист. Няма лошо, но ще позволя да ти дам един непоискан съвет - когато се правиш на нормален и готин, веднага си проличава че не си, и резултата става противоположен - изглеждаш жалък и караш хората около теб да изтръпват от неудобство че с теб принадлежат към един и същ биологичен вид.
Последно редактирано от defender : 05-24-2017 на 23:24
Докторе, от кога се вълнуваш от това да си готин. Пада ти нивото нещо, вече не си чак толкова извън бариерата май, а? Друга песен запя.
Що не отидеш в някоя чалготека да хвърляш гьобеци и пееш на караоке песни на Фики, и за тамошните ще си готин.
Последно редактирано от defender : 05-24-2017 на 23:32
И как трябва да се държа с жените за да не се излагам бре, сексуален капацитет.
Не ме интересува дали съм готин, просто скърцам със зъби при гледката на тия форумни флиртове.
https://www.youtube.com/watch?v=9Deg7VrpHbM
Проба-грешка. Ама те жените да не мислиш, че си падат по нас, щото сме много готини. По милост го правят, по милост.
Аз се надявам на прочутата женска солидарност и милостивост, а не че съм готин.
Разбра ли бе готино докторче, дето не можеш се отърва от жени, та си тръгнал акъл да раздаваш.
Последно редактирано от defender : 05-24-2017 на 23:52