- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Православие
Ясно е , че ще я използваш само за разплод, без никаква любов и романтика. Дано дримърката да го осъзнава, че в твоя план тя ще е само една разплодна крава, машина за малки хитлерчета
Не знаех, че мъжете могат да раждат, хохохохо.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Тогава направи за дримърката нещо романтично (тук и сега), нека да видим рамантичня образ на Сатан666.
Тя може да се впечетали, но аз лично ще ти се смея. Романтичния Сатан666, хаххаха.
Например как ще направиш "хайл Хитлер", романтично, а може и с чупка в китката, хаха.
Как така да ме плеснеш през фейса, да не би да ми знаеш фейса? Ше умра.
Ми хубаво, ама нищо романтично не казваш. Пак наблягаш на смърт, плескане, кръв и мъчения. Дейййба подсъзнанието.
Няма да се промениш.
Няма да обиждате докторчето, ясно?
Поздрав за теб и дефенди. Тва ми е мнението за вас. https://www.youtube.com/watch?v=STs8ZGEo7-k
Какво е "путьо"?
Обясни какъв трябва да е един мъж за да не е путьо и жените да го харесват. Щото тебе всички знаем, че много жени са те харесвали, заради мачовското ти излъчването, тип Динко.
defender, аз така и не разбрах ти какво против Хитлер имаш?!?
Кво да ти се обяснявам ве шматка. Ти когато си си играл с кукли, аз обикалях махалата с аверите и крадях ябълки от кварталната будка щото нямаше какво да ям. Е как да ме разбереш, лигавник, след като още тичаш зад гъза на мама и тати.
Как да ме разбереш, след като цял живот си обграден от хомо-мишки и смотани софийски богаташ-тарикатчета, докато се правиш на добро момче пред ваште, а аз бръмча по улиците и се занимавам с наркомани, мангали, отрепки и психопати.
Най-вече, защото Хитлер е бил срещу християнството и е искал да създаде нова религия, с която да го замени. Същото се случва и при комунизма в СССР, също имат такава цел и опит за замяна на християнството чрез придаване на религиозни черти на комунизма. Но докато в СССР опитите да се придадат на комунизма религиозни черти изглеждат много маргинално и даже карикатурно, докато в Германия новата религия се натрапва като генерална линия и се култивира от висшето ръководство.
Така че фашистите и комунистите освен политически течения са и религиозни секти.
Новата вълна е либерализма, а на него ще се предадат религозни черти най-вероятно с помощта на вече готова и изпитана религия, като исляма, а няма да се създава нова, само исляма ще го либерализират оттук-оттам.
Последно редактирано от defender : 10-02-2017 на 12:48