За феновете на Салвия, ако въобще има такива тук.. дайте да си направим една темичка за това божествено растение, пробвали ли сте, как се почувствахте, какво стана в трипа ви, кое беше най-лудото което видяхте?
Нека разкажа и моя трип: (Преди всичко искам да добавя, че бяха 3 пълни лули с листа, не екстракти за това и трипа не беше кой знае какъв)

Значи започнах с първата лула, направих първата дръпка и задържах колкото мога, усетих лек въртеж, взех и втората, но е държах малко по-малко, защото да не ми е гадно на гърлото да мога да взема от втората почти цялата, и така след първата лула почувствах доста силен въртеж и все едно имам нещо в устата, като се пробвам да кажа някоя дума или буква и все едно не я знам, устата ми не ми позволява да я изрека ... и така и взех след това втората, нея задържах най-малко защото да мога да се усетя и за третата, и след втората по някакъв начин взех третата почти цялата, много беше гадно на гърлото но издържах, много голямо изкривяване, клатене и адски, ама никога не можете да си представите такъв голям въртеж, все едно се въртиш на 5600 градуса и не можеш да спреш Тогава усетих как се клатя на ляво на дясно, и не мога да спра, тогава вече изключих кой съм, докато се усетя вече бях Bugs Bunny, там беше и ''бялата кралица'' дори и не знам такава, но като бях там сякаш знаех, после се яви Bob Marley пред мен, но това беше за малко, таа.. бяхме с патока Duffy и прасето (забравих му името) също така през това време кралицата и Марли бяха до мен, бяхме в някаква фабрика и правихме подаръци, беше супер щуро, не може да се опише такова нещо ... казваха ми по-бързо, че хората нямало да чакат за подаръците си, и тогава изведнъж се усетих че сам се клатя и се смея, а приятелите ми стоят и ми подават лулата да дръпна, аз съм я разсипал цялата ... Като цяло беше кратко, но забавно! Такова преживяване никога не може да се опише! Нека ако някой от вас е използвал Салвия Дивинорум, не градински чай да е ясно, да напише пътешествието си.