“In order to be irreplaceable, one must always be different.”
Ох тоя език...
Днес имам рожден ден, можете да ми честитите.
Честитим ти.
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
Черпя ви по едно виртуално 18 годишно.
Това е по-старо от мен.
Виртуално мога да ви почерпя с каквото пожелаете.
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
рекорда ми е 100г вино
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Аз съм по японското напоследък.
Какво ли е да отвориш 100 годишно вино..
Мхм. И се приготвям да отида да си махна главата на... пиано бар. Аз съм интелектуалец момче
Тогава честит рожден ден да си жив и здрав и много щастлив :д