- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
когат' си искам ям
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Евала.. е такива жени да има.. ракия пиеш ли?
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Всъщност това ме подсети, че ям и суров чесън, но само намачкан силно в разни сосове.
Като малки с брат ми ядохме задължително по една скилидка на обед и вечеря. Баща ни ни задължаваше. Но...сега вече няма тая власт... Брат ми яде, той яде, майка ми яде. А аз не.
Последно редактирано от Niakoitam : 06-02-2017 на 18:45
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Защо ти е да го продаваш, като маш възможност да го вложиш във времева банка. Само с изземването на 2 часа от непотребното време всеки ден, за нула време ще си спестил големи количества време, които да можеш да прекараш след това както си пожелаеш. Не звучи ли хубаво? А стана ли ти студено?
Не очаквах да го срещна някога отново, още повече точно там. Но взе, че се случи. На всичко отгоре най-нагло дойде да се запознае с аверчето ми и тръгна да ми се обяснява как се сетил за мен тези дни и искал да поговорим за това и онова. Когато излязохме от магазина моят човек започна да ми мрънка защо не съм го предупредила кой е този, за да не пита точно него. А аз просто осъзнах какво се случва, когато вече си беше задал въпроса и само стоях и гледах като трясната без да мога да реагирам по какъвто и да било начин. Много си се кефя колко очевидно си избърсах ръката в дънките веднага след като се здрависахме, въпреки че е супер детинско, се засегна. Бях сигурна, че някой ден ще съжалява за развоя на събитията, но си мислех, че от гордост няма да си признае пред мен. Както и да е, нямам намерение да подновявам каквито и да било отношения с него, но се чувствам добре от факта, че нямаме лоши чувства един към друг.
И искам да кажа нещо много важно!
ДНЕС НЕ Е ПРАЗНИК! Чества се Ден на Ботев и загиналите за свобода, кое му е празничното, мамка му?! Същите олигофрени срещам и на Деня на обесването на Апостола. Аман от патрЕоти.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
нацепих се като животно и после на бегом 1000 стълбички към паметника ама останалите 500 ги минавах само рпез стълба ходейки щото ми се иба мамата... след месец съм на море така че искам да внеса малко нормалност сред плажните китове... до месец искам 1500 да ги мина на бегом
Последно редактирано от RiB : 06-02-2017 на 20:43
Haй-накрая временно разговях засега цял ден без храна и вода сега ще падне голямо тъпчене
Има такъв филм, но не му помня името. Там хората чрез едни часовници на ръцете си продаваха и купуваха време от живота си срещу пари. Ако продадеха цялото си време получаваха много пари, но пък умираха...
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Тооз пък.. екстра си ми е.. жената ми.. е новият най-добър приятел..
Хем мога да й споделям.. пие с мене.. кара (даже май по-добре от мене..) ми колата.. псува като каруцар.. тренира с мене...и отделно е женско а аз мъжко и стават и другите неща... И си слушаме чилче заедно.. и ми готви.. ;/
След време може да е шит, ама ся ми е екстра <3
Dr. Gregory House