- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
Сама се надявам да пропише отново след бана, ще е тъпо да изчезне от раздела
Корб, ако четеш !
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Разбирам те. Не искаш да приключиш окончателно с дадения човек, въпреки всичко. Аз също съм така и въпреки че съм мега субективен - това е адски жалко и за двамата. Жалки сме. Онея си живеят живота :Д
Иначе много дъжд уе...събудиха ме некви сватбари > и не слушам БГ рап... ама открих YSG и определено ме кефи, има много брутални бийтове, аре
^ аз не искам да приключа, защото ще се самоизолирам, това не означава, че са ми панднали стандартите за това как някой трябва да се отнася с мен (човекът е добър с мен)
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Как ме мързи да уча за тоя изпит..не е истина.
Всичко съм си приготвил,само трябва да науча за всяка тема по една страничка горе-долу.
Нищо...от утре почвам.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
О, да! Постоянно слушам за това, човече. Лошо ми е и ми се повръща вече. Хората ме отвращават като почнат да говорят затова. На всички ни е ясно, че са средство да оцелееш и да се пласираш по-"високо" в това кансеровидно общество. А повече женки няма какво изобщо да ги коментирам.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Лел.. ;д мега слаби наблюдения имаш ;д
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Защото си имам истински хора, имам приятели и семейство
Както казах, не е за оценяването, просто не говоря с никого почти, освен с майка ми и колеги (за работа само) , ходя навсякъде сама (понякога с майка ми), и всичко това е абсолютно окей, защото обичам да съм сама и например, ако съм с голяма група другари някъде, ако правят нещо, дето не ми се прави, ходя да си се забавлявам сама
Ама ми се иска да имам мъжка компания понякога, някой дето ми мисли само доброто и да не се притеснявам/да не го мисля, не обичам стрес, кавги, емоционалности, задушаванки, следенки и тъпотии. Пък аз като обичам мъж, си го обичам и без да си говорим/без да се виждаме, ако се налага, просто душевното спокойствие ми е приоритет.
Което идва в комплект с рационализираната ми емоционалност, където "вярвам ти, искам да ти помогна, искам да прекарам време с теб, не искам да ти е тъжно" са връхната точка на словесното ми любовно обяснение, "обичам те" никога не ми е идвало естествено да го казвам, у нас не си изразяваме така емоциите.
//спирам с тъпотиите ми, сама съм си виновна и ще си страдам по белите ядове
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
^ Разбирам те, и аз съм така. В последната си връзка давах толкова много лично пространство и то се оказа, че отсрещния човек не иска точно това. (предполагам, че сега ще ми се върне) Странни птици сме хората. Ама това, което някои не разбират е, че вече не сме тийнчета и си имаме ангажиментите.