- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Ден на почит към жертвите на комунизма
А защо е трябвало на американски бизнесмен от еврейски произход (Теодор Кауфман) през 1941 да издава книга, в която описва провеждането на геноцид върху немците? А защо трябва евреите винаги да получават състрадание и величие, защо трябва да манипулират целия свят, в сегашно време да провеждат геноцид върху европейските народи? Защо е трябвало да създадат комунизма? Защо ако нещо не е по тяхното, значи не трябва да го има? А защо е трябвало комунистите да убиват младежи на по 15-17 години от Легиона, които никога не са убивали или вършели погроми (и това е изключително добре документирано)?
От депортирането им в трудови нацистки лагери. "Спасяване" в случая е дума, която е прокарала корени и затова съм я използвал, използвам и ще я използвам.
Вече съм коментирал много пъти тази тема тук. И май точно с тебе, ако толкова те интересува, върни се и прочети какво съм писал. Разбери нещо за съветската пропаганда по случая, за опита на комунистите да го убият 20 години по-рано, Македония - нацистката марионетка и защо Хитлер няма полза от това да го убива.
Не вярвам да откаже допълнителна работна ръка.
Нямаше да го кажа по-добре.
Не съм използвам думата "само". Но теоретично и практически не е холокост. Холокост се нарича геноцид над 6 милиона евреи по програма за целенасочено унищожение, както и масови екзекуции в газови камери. Е, такова нещо не е имало => не е холокост.
А и разликата между 1.7 и 2.8 милиона и 6 милиона е 2-3 пъти (тоест огромна) по-малка. Дали щяха да могат да манипулират света по същия начин, ако се знаеше, че "жертвите на холокоста" са в пъти по-малко? Щяха ли да получават същите пари от народите?
Убитите без съд и присъда след 9 септември са над 30 хиляди, а убитите със съд и присъда от Народния съд са над 2500. Спасителите на българските евреи германофили и изявени нацисти ли са? Организиране на най-кървавия атентат (в църква) в историята ни, който отнема живота на повече генерали и офицери, отколкото са паднали през войните за национално обединение, избиването на родовете на революционери, създаването на македонска нация и избиването на хиляди македонски българи, разрушаване на исторически паметници, унищожение на Царството, убиването на Царя и подигравка с останките му? Комунистите са бандити, най-безполезната част от обществото.
Също така недоволстваме и за още 70+ милиона избити в световен мащаб. А защо на комунистите в Камбоджа им е трябвало да създават нация от селяни, поради което са убили около 3 милиона интелигентни човека?
По-добре фашист, отколкото еврейска слуга и комунист. А и не съм сигурен кое значение влагаш в думата "фашизъм". Какво е фашизъм?
Радиообръщението е за България и измъкването й от еврейско-комунистическия режим.
Защо Полша е трябвало да се прави на дръж ми шапката и да обмисля нападение на Третия Райх?
Комунизмът е еврейска система. Иначе при изброените се намира, че втората жена на Георги Димитров е била еврейка.
Когато си комунист и се мислиш за интелигентен Чиста форма на изродщина и подчовещина.
Когато има тероризъм, трябва да се намесва и армията. Особено при тероризъм срещу народа.
Не съм твърдял друго.
Не, изобщо не е така.
Освен това Хитлер ни връща наша територия, част от която комунистите после премахват от лицето на България.
Това е много добре.
И?
Нещо отделно:
redbul2, вярно ли е, че половината българско море днес е купено от руснаци?
То оставаше и да оставят.
Ок?
Последно редактирано от LoveSofia : 05-04-2019 на 12:24
Истината е омраза за тези, които мразят истината!
Мигрантският пакт отваря вратите на Ада
https://www.aobg.org/lecture.php?ln=1&id=252
ККК е съпротива срещу негърските престъпления върху белите.
Анти-расист е кодова дума за анти-бял.
Белият геноцид
Еврейското превъзходство
Терористични атаки. Ислямът - виновник за 95% от тероризма в света?
Хари Хей - Бащата на гей либерализацията, комунист и застъпник на педофилска организация.
Да живее България! А сега прочети "Нарекоха ги фашисти", "Легионерството", "СБНЛ и неговата борба" и "Нашата борба". Може и дневникът на Богдан Филов.
Белият геноцид
Еврейското превъзходство
Хари Хей - Бащата на гей либерализацията, комунист и застъпник на педофилска организация.
Много хубаво че го спомена - я ми припомни какво се случва с Никола Петков?!
Милошевич се бореше срещу терористи, но беше свален и съден от държавите, които създадоха и поддържаха терористите, срещу които той се бореше!
Това не е международно право, а международно лицемерие !
Англо-американските авиатори в български плен, са третирани почти като гости!
Майор Томпсън не е попаднал в България като свален авиатор, а като шпионин и диверсант, като целта му е била събиране на информация за терористичните групи в страната, поддържани от СССР!
С шпионите навсякъде по света постъпват еднакво!
Работя от 8 до 5, понеделник до петък (понякога събота или неделя, но рядко).
Нямам много други занимания освен работата и пиша във форума за удоволствие и разтоварване.
Комунизмът е злото !
Аз поне не съм, за него не знам!
Белият геноцид
Еврейското превъзходство
Последно редактирано от LoveSofia : 05-04-2019 на 15:59
Белият геноцид
Еврейското превъзходство
Един героичен подвиг от войната срещу монархо-фашистите:
"И щом става въпрос за акции, нито един от написалите спомени горноджумайски партизани не пропуска да се похвали с "най-голямата" в историята на "антифашистката борба" за 1943 г. в м. Добро поле от 31 октомври до 6 ноември с. г., когато: "Горноджумайският отряд обгради широк район и бяха заклани 77 глави едър добитък и приготвена зимнина за отряда". И това е истина.
Част от циничния разказ за споменатата "крупна" акция "срещу фашисткия звяр" на един от нейните "смели" участници разкрива най-добре за каква "акция" става въпрос:
"Задържахме говедарите и се впуснахме да ловим говедата. Направихме една верига и отделихме, колкото можем. После ги броихме. Бяха 77 говеда, около 150-200 кг. Бяха млади по на две-три години. Оставихме Живко (Ив. Узунов) и Камен (Хаим Израел) да пазят говедарите, докато ние прекарахме говедата до Чакалица, където ги заклахме. Колко време продължи, не помня, но помня, че през това време работехме гладни. Връзвахме говедата и ги колехме. Набавихме към пет тона месо. А на ръководителите не идваше на ум да изпекат един брав и да ни дадат да ядем. Между едни скали бяхме направили скара и редяхме пласт месо, пласт сол. Месото замръзваше бързо.
След като прибрахме месото, отидохме да вземем Камен и Живко. Когато отидохме, бяха се насъбрали мнозина. Бяха дошли някои селяни да си приберат говедата от Добро поле. Кой как е пристигал, нашите го задържали. Но те са имали ядене. Клали са млади говеда и са готвили. Като пристигнахме и ние, им викаме: “Дайте нещо по-младо, ако сте опекли”. “Има, има”, ни каза Камен.
Направи ни впечатление, че Живко, като дойде отнякъде, все си държеше панталоните с ръце. Той беше малко лаком и е ял до... Извинявам се за израза. Голям майтап си правехме за това с него.
Кожите бяхме разпръснали по борчетата да се сушат. Ние дадохме кожите на населението, за да си правят опинци, защото бяха обосели. Срещу кожите получавахме дрехи, храни и сол."
Само едно от разказа на "бореца" Станке Урдарски не е вярно, че са работили през цялото време гладни. Обработката на 77-те животни продължава цели 6 денонощия от 13 шумкари, които освен касапската работа, постоянно си пекат и готвят.
"Фашистките власти изпаднаха в ярост от тази акция, продължила шест денонощия", четем в историята на "славната" окръжна комунистическа организация. Но никой не се сеща за яростта и мъката на селяните от Хърсово, Бистрица и Осеново, на които всъщност са похитените животни!"
Белият геноцид
Еврейското превъзходство
"Социализъма е едно недоносче. Ето това е самата истина - недоносче" - Т. Живков
Белият геноцид
Еврейското превъзходство
https://www.youtube.com/watch?v=nQqYbgoB-o8
Всеки знае кой е бил агресора през ВСВ. Като си търсиш белята я намираш.
Последно редактирано от haritov : 05-04-2019 на 16:05
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Полша е обмисляла нападение над Германия също. Когато Франция капитулира, немците откриват и публикуват документи на френското командване, които показват как военачалниците на съюзниците са планирали нападение над Германия през Норвегия, Швеция, Финландия, Белгия, Гърция и Балканите.
Белият геноцид
Еврейското превъзходство
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ето това са "акциите" на българската "съпротива" срещу фашизма !
Много добре илюстрирано! Гнусни пладнешки разбойници!
Комунизмът в действие! Каква "щедрост"! Взимат ти кравите, после ти продават кожите от собствения ти добитък !
Всъщност бъркаш - Сталин е този, който е искал да нападне Германия!
Англия и Франция ги е било страх !
Нещо май съвсем започна да изопачаваш историята. Втората световна не започва само с нападението на Хитлер над Полша (преоблечени в полски военни униформи немски затворници нападат немската радиостанция в Данциг. След това до един са избити от своите, германците, за да не се разбере истината. Тъпа провокация!). В отговор АНГЛИЯ И ФРАНЦИЯ ОБЯВЯВАТ ВОЙНА НА ГЕРМАНИЯ! Ето тогава вече започва истинската война, а СССР до самия 22 юни 1941 г спазва търговките договори с германия и изпраща през границата вагони с жито, петрол и други суровини на гладните германци. Хитлер е бил голям глупак да изпусне такава аванта за германия. Впрочем той напада СССР без да обяви война.
Вие сте едни луди хора, за връзване и спешно настаняване в специализирано лечебно заведение. Европейците трябва навреме да вземат сериозни мерки и ви озаптят, докато лудите ви мозъци не са разпалили нов пожар в Европа. Така и не сте разбрали, че Хитлер води тази кампания против евреите основно защото те са много богати и той иска да ги ограби. А останалото е идеологическа пушилка. Не може направо да каже "Аз искам да ограбя евреите, техните милиони" и измисля версията за еврейския болшевизъм.
Че от Сталин едва ли има по-голям антисемит. Избива всички евреи от ЦК и Политбюро на компартията, оставя само един Лазар Каганович в нея. Точно СССР, България и кмунистическите държави бяха скъсали дипломатическите си отношения с Израел. Ама откъде да го знаеш това, четеш само книгите, които ти позволяват. Социализъм има много преди Маркс и Ленин. Първите социалисти са в Англия и Франция поне век преди Маркс. И не са евреи!!! Направо ви хлопа дъската с тези евреи. Болни мозъци!
Точно това питат пред Народния съд Богдан Филов и останалите премиери. Защо са изпратени в Германия тези 13 000 евреи от освободените територии. Отговарят точно това, на работа в германия. И тогава председателят на Народния съд задава въпроса: Добре, на работа, а жените, старците и малките деца, те пък за какво се изпращат в Германия, за каква работа?
Впрочем от протоколите на Народния съд може да се научат някои много интересни подробности, които медиите днес крият. Германците,нашите верни съюзници, ЗАЯВЯВАТ НА БОГДАН ФИЛОВ "ЩЕ ПРЕМИНЕМ ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ ИЛИ КАТО СЪЮЗНИЦИ ИЛИ КАТО ОКУПАТОРИ!!! ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ ОСТА".
Такаа. В края на 1941 г пред Филов и царя се появяват посланиците на Германия, Италия и Япония и заявяват, че АКО НЕ ОБЯВИМ ВОЙНА НА АНГЛИЯ И АМЕРИКА, ТЕ ЩЕ ОКУПИРАТ БЪЛГАРИЯ С АРМИИТЕ СИ И ЩЕ ЗАГУБИМ ВСИЧКИ ТЕРИТОРИАЛНИ ПРИДОБИВКИ. УЛТИМАТУМ! На милите ни съюзници, германците.
Във Варна има немска корабостроителница. Немците устройват в София чрез агентурата си разбиването и разгромяването на съветска книжарница. Устройват и антисъветска изложба зад гърба на царя и премиера, които не одобряват това нещо, но накрая са принудени да открият изложбата. С две думи немците хазяйничат в България, командват царя и правителството ни и вършат каквото си искат тук като в разграден двор, всякакви своеволия. Ние ги пускаме да отидат към Гърция и Югославия, а те без да ни уведомят изпращат свои войски към нашето Черноморие.
Първоначално ни ПРЕДЛАГАТ САМО ИЗЛАЗ НА БЯЛО МОРЕ, А МАКЕДОНИЯ Я ДАВАТ НА ЮГОСЛАВИЯ!!! Нашите съюзници германците! Едва когато в Югославия се извършва антигермански държавен преврат, едва тогава ни дават и Македония. И то само ВРЕМЕННО, ЗА АДМИНИСТРИРАНЕ, ДОКАТО ТЕ СА ЗАЕТИ НА ИЗТОЧНИЯ ФРОНТ. НЕ НИ ДАВАТ МАКЕДОНИЯ КАТО ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИЯ.
Ти врещиш за няколко убити легионери, а преди 1944 г има закон за ИЗПЪЛНЕНИЕ НА СМЪРТНИ ПРИСЪДИ НА МАЛОЛЕТНИ ЛИЦА!!! НЕ НЕПЪЛНОЛЕТНИ, А МАЛОЛЕТНИ, ТОЕСТ СМЪРТНИ ПРИСЪДИ НА ДЕЦА ПО ПОЛИТИЧЕСКИ ПРИЧИНИ. Когато идва на власт Добри Божилов ОСВОБОЖДАВА ОТ КОНЦЛАГЕРИТЕ ПО НЕГОВИТЕ СОБСТВЕНИ ДУМИ ПРЕД СЪДА, 6 000 ПОЛИТИЧЕСКИ ЗАТВОРНИЦИ. Грозния писа как изкарвали хората от домовете им след 1944 г. ТОЧНО ТОВА ВЪРШАТ ПОЛИЦАИТЕ ПРЕДИ 9 СЕПТЕМВРИ 1944 Г. НЕЩО ПОВЕЧЕ, ИНСЦЕНИРАТ ОПИТИ УЖ ЗА БЯГСТВО И ИЗБИВАТ СТОТИЦИ ХОРА, КОИТО СА ИЗКАРАЛИ ОТ ДОМОВЕТЕ ИМ МАЛКО ПРЕДИ ТОВА.
И друго. УЖ ПРАВИТЕЛСТВАТА ДАВАТ АМНИСТИЯ НА ШУМКАРИ. И КОГАТО НЯКОИ ОТ ТЯХ ДОВЕРЧИВО СЕ ВЪРНАТ ПО ДОМОВЕТЕ, ОТИВАТ И ГИ ИЗБИВАТ У ДОМА ИМ. ТАКОВА КОВАРСТВО И ВЪВ ВИЗАНТИЯ Е НЯМАЛО НАВРЕМЕТО.
ТОЗИ КОЙТО ИМА ОЧИ ДА ЧЕТЕ ДОКУМЕНТИТЕ И АКО ИМА И ДВА ГРАМА МОЗЪК В ГЛАВАТА СИ ДА РАЗМИШЛЯВА И АНАЛИЗИРА ФАКТИТЕ: http://archives.bg/narodensud/5-%D0%...90%D0%92%D0%98
http://archives.bg/narodensud/25-%D0...82%D1%8F%D1%85
То хубаво си писал това за партизаните и кравите, Грозния. Само дето не знаеш в градовете какъв глад е имало (за разлика от селата). Хората едва не са умирали от глад. Имало е и дажбена система, а всичката ни храна, месо, кашкавал са изнасяли в Германия търговците. А тук е имало дажби дори за хляба. Чети и спомените на професор Вера Мутафчиева (смятаща себе си за "буржоазка") как са гладували в София. По колко грама хляб, не от жито, а от някакви съмнителни суровини е яла. Чети и за бомбардировките колко страшно е било, но основно за глада през войната в градовете. Което са изпитали на гърба си и моите роднини в града. Защото храната са изнасяли в Германия, а нашите хора са гладували тук. Ходели са с дървени обувки-налъми. Кожите отиват в Германия за немците.
Последно редактирано от redbul2 : 05-04-2019 на 22:33
Чакам!
Полша не е нападната само от Хитлер!
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1...B5%D1%81%D1%82
Така е било, но какво е трябвало да направим според теб в тия случаи?
Румъния е била съюзник на германците от преди нас, но Южна Добруджа е наша и до сега!
Аз казвам защо Хитлер е нападнал Полша и някои други факти. Иначе дори и да не беше нападнал СССР, ролите просто щяха да си разменят ролите.
Немски затворници - престъпници.
Впрочем атака е трябвало да има няколко дни по-рано и реално в последния момент Хитлер, защото "още са се водели преговори" и евентуално Полша да промени решението си.
Англия и Франция обявят война на Германия, защото са обещали, че ще пазят авторитета на Полша, но така или иначе почти нищо не правят по този въпрос. Всъщност голямата война започва 1940-41, а не 1939.
Гладни германци ли?
Тъпи фашуги.
Само на това ще отговоря, достатъчно време отделих на болшевишките ти простотии, които едва ли не изкарват комунистите и евреите невинни същества:
Имам повече от 20 комунистически книги.
Последно редактирано от LoveSofia : 05-05-2019 на 19:49
Белият геноцид
Еврейското превъзходство
Белият геноцид
Еврейското превъзходство
Южна Добруджа е наша и до сега, защото сме сондирали и мнението на Сталин в 1940 г и той също като Хитлер се е съгласил, че Южна Добруджа трябва да бъде наша. Нещо повече въпреки враждебните ни действия против Съветския съюз и логистиката, която даваме на немците с наши пристанища, летища и жепе линии насочена против СССР, след войната когато се сключват Парижките мирни договори, руснаците ни ходатайстват Добруджа да остане наша. Сталин можеше и да не се съобрази с Крайовския договор-1940 г и върне Добруджа на Румъния. Дори самият Господ от небето не можеше да му попречи да направи това. Още повече, че румънците не чакат като нас последната минута , когато да сменят правителството си и скъсат с Хитлер. А кралят на Румъния арестува и сваля от власт прогерманския румънски лидер Антонеску. И скъсва с Германия навреме. Още повече Крайовският договор е с посредничеството и на Хитлер, а след войната всички подобни договори с немско участие са ревизирани и анулирани
Но вместо руснаците да ни отнемат Добруджа за това, че помагаме на техните най-зли врагове, те точно обратното. Когато Кимон Георгиев отива в Париж за мирните следвоенни договори, русите му заявяват "Българи, бъдете спокойни! Вашите граници ще останат непокътнати." Разбира се става въпрос за границите ни от 1 януари 1941 година. По повод написаното от ЗОФИЯНЕЦА за комунистите и оттеглянето ни от нашите възстановени стари територии ще му кажа следното. Самият Уинстън Чърчил описва в мемоарите си как една гръцка делегация отива при него и настоява, че българите трябва да се изтеглят от Беломорска Тракия и останалите области намирали се в Гърция преди войната. Чърчил, който е съюзник на гърците незабавно издава заповед-ултиматум до нашите политици и военни да се оттеглим от Гърция. Което сме принудени да изпълним по заповед на Уинстън Чърчил. ЧЕТЕТЕ ЧЪРЧИЛ, А НЕ СЕГАШНАТА ПРЕНАПИСАНА И ФАЛШИФИЦИРАНА ИСТОРИЯ ЗА ОНОВА ВРЕМЕ!
Германия окупира Полша, а Сталин само си взема обратно завладените от поляците в 1920 г западни украински територии. По това време Украйна е в състава на СССР. Когато поляците в 1920 г с помощта и на западняците разбиват Червената армия, окупират една голяма част от украинските земи, които Сталин в 1939 г връща на Украйна. А между другото Чърчил е гневен на Полша, затова ЧЕ УЧАСТВА ЗАЕДНО С ХИТЛЕР В ПОДЯЛБАТА НА ЧЕХОСЛОВАКИЯ! ТОЕСТ ПОЛША ИЗПОЛЗВА НЕМСКОТО НАХЛУВАНЕ В ЧЕХОСЛОВАКИЯ И ОКУПИРА ЕДНА ЧЕШКА ОБЛАСТ. СТАВА СЪЮЗНИК НА ХИТЛЕР СРЕЩУ ЧЕХИТЕ!
Ами добре нека те питам знаеш ли какво е боен план?
След като съседа ти е впрегнал всички сили в армнията и се готви усилено за война,дали няма да имаш някакви планове да отговориш на заплахата?
Даже не си струва да продължавам с това какво значи разузнаване ясно е,че не ти го побира ума.
Аман от немислещи хора които не знаят какво говорят
Тоест Сталин не е искал война, а е бил принуден от Хитлер? И двамата мустакати още лятото на 1939-та знаят, че ще дойде деня, в който ще си играят шамарите.
Последно редактирано от LoveSofia : 05-05-2019 на 20:01
Белият геноцид
Еврейското превъзходство
Те даже сключват договор за дружба между двете държави.
И да германците са били гладни понеже икономиката им е работила само за азмията и е трябвало да внасят храна и гориво. Не напразно главаната цел на немците е била сибирските полета ама даже не успяват да ги помиришат.
Германия е можела да води война не повече от 4 седмици,след това вече е била е обречена.
Няма никаква подобна връзка. По времето на Живков педофилите лежаха в затвора с дълги присъди, осъдени по бързата процедура, а не както сега делата се влачат с десетилетие, аско изобщо бъдат заведени. През 60-те години в България е имало дело за хомосексуализъм срещу наши известни актьори и певци. Няма да се спирам на имената им. Застрашавал ги е до 10 години затвор или повече. В крайна сметка делото е прекратено, това са наши видни дейци на културата, но доста време ги влачат по съдилищата и в тогавашната милиция. Ако не знаеш как са стояли нещата у нас не пиши лъжи, клевети и брътвежи! Към хомосексуалистите преди 1989 г е имало нулева толерантност. Както от властта, така и всред самото мъжко население. Били са осмивани и подигравани навсякъде. "Честит ви празник, втори февруари!" и прочее. Питай по-възрастните хора да разбереш как са стояли нещата у нас. И не драскай глупости! Точно западняците са обвинявали бившите комунистически страни в крайна "нетолерантност" към гейовете и "грубо нарушаване на човешките им права".
Сталин изобщо не е предполагал война с Германия. Той е смятал, че Хитлер ще нападне руските врагове англичаните. Тайно се е надявал и е бил готов дори да разцелува Хитлер за което, камо ли да го напада. Та Хитлер е можел да унищожи вековния враг на Русия-Англия за което дори би му благодарил.