- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- НЕ-ДНЕВНИКЪТ на форума!
Само аз ли забелязах, че от известно във форума на началата страница са пуснали вицове? Никой не е повдигнал темата, то не е и кой знае какво, но смятам, че това е пореден опит за събиране на посещения за сайта. Почти никой виц не е развлекателен, личи си че е взет от някъде, пък и засяга само темата за училището, как да се обясни на администраторите, че това са вицове за 12-17 годишни деца да се разпознават в тях, а такива деца тук няма? С гледка към тези вицове като първото нещо щом влезеш тук, началната страница стана още по-смешна и селяшка. Наистина голяма простотия.
Аз вицове не чета, но дайте пример от тях. Не знам какви са, питам от любопитство, за да си потвърдя предположенията, че едва ли става въпрос за избиващ рибите хумор. Все пак предполагам, че след като екипът работи по презумпцията, че материалите тук трябва да са подходящи за деца, едва ли вицовете, които публикуват ще такива каквито Слави ги разказваше вечер. Но при всички положения, превръщането на този сайт (или по-скоро опит за превръщане, защото за мен това е една доста орязана версия на това, което тази платформа можеше да бъде) в онлайн детско-юношеско списание е тотален провал. Ако статиите бяха някому интересни, под тях щеше да кипи от коментари както и в другите купени от инвестор сайтове. Прилвичащият адутория ресурс на този сайт никога не са били статиите в него (и при това какви статии тип "Кендъл Дженър/Емили Ратайковски си показаха ... банските), а самият форум. И докато това не се разбере, че ресурс трябва да се налива във форума, а не в някакви "нови" рубрики, които никой не чете (като вицовете), тук никой няма да стои. Чудя се и как го генерират този трафик освен чрез кликбейти от други свои медии, в които се поставя част от статията и "пълната статия може да прочетете в teenproblem". Така се акумулира някаква дневна посещаемост, но самият сайт вече е като фантом. Ако не видиш клик бейт линк, за да го посетиш, няма да се сетиш никога да го потърсиш. Особено днешните тийнеджъри, те дори не знаят какво е "teenproblem", а преди всеки го знаеше...
^ Много изчерпателно и точно описание на състоянието на сайта. Искам да добавя как те цензурират теми и дискусии, вицовете също са с цензурирано ограничение, а същевременно пишат за известни звезди и за зодиите, тоест неща, от които се интересуват възрастните, или клюкарките, без никаква работа. Статиите от тяхна страна нямат цензура като например "(известна личност) се оказа, че е гей! ; (Друга известна личност) прави снимки в неприлични пози! " Ето това е голям двоен стандарт не само в този сайт, но и в управлението на investor, които прави доста лошо впечатление.
Също така ей сега за рамките от няколко дни цъфнаха няколко акаунти, един от които беше на модератори, издадоха се, те го изтриха след това, но ще рискувам като го преразкажа от части.
Потребителя беше hentailover22 (така мисля)
"Здравейте, аз съм нов и ще ви помоля без вулгарни думи и изрази благодаря"
Това е без сянка на съмнение коментар от някой модератор или администратор. Когато отговорих:
"Приличаш на модератор. Ако не ти харесва, по-добре напусни. Който го е страх от мечки да не ходи в гората."
След това магически тези два коментара изчезнаха. Ето това е официалното доказателство за fake акаунтите!
Как ще са изчезнали магически като аз ги изтрих и си го пише.
А аз да разбирам ли, че този спамерски акаунт, пускащ теми на латиница е ваш, щом го защитавате така ревностно?
Въпросът беше риторичен. Просто се чудя как изобщо може да ви хрумне, че модератор или администраточ ще седне да си прави профили и да пише глупости.
Така мислим, поради простата причина, че форума има драстчно малко посещение, в сравнение с предишните години. Основната причина е, защото започнаха да се появяват меко казано абсурдни теми, които много съмняват мен и другите потребители, че са реални проблеми на хора. Обвиняваме Вашия екип, че го правите за почвече посещение, и тези теми да са е един вид ''дефибрилатор'' на форума и трафика му. Също така вицовете и публикациите пак моят да се броят за опит за набиране на посещения.
Аз пък смятам, че с просто око се вижда, че от подобни теми няма никакъв смисъл и надали някой от нас е толкова прост, че да се занимава с безсмислици.
Разбира се вие сте свободни да мислите каквото намерите за добре. Провокира ме изказването, че мненията били изчезнали мистериозно.
Защото в някои от случаите глупави теми се пускат и от потребители, на които в последствие им става интересно, и пишат и другаде. Аз предварително не мога да знам какъв е случаят, съответно предпочитам да оставя такава тема. Когато е абсолютна пързалка тя изобщо не тръгва или отмира за отрицателно време така или иначе. Това е моята логика.
П.С. Лека вечер от мен
Хахахахах, Фузинаторът как го троли админа..
Браво, Фузинатор, евала - признах те. По-голям трол си от мен!
Те понякога идват, но само да си направят гавра с потребителите. Вече дори са се отказали да ми редактират мненията.. не знам дали да се радвам или да се издразня от този факт.
Ако питаш мен това по-горе е факт и за потребителя в дневника, който модераторките се опитаха да "съживят".
Какъв е този комунизъм, който цари във форума, по дяволите?! Даже, когато мачока беше админ, не си спомням да е имало такава диктатура. Влизам рядко, но последното мнение, където бях написал, че определен кръг от хора са спали с майката на форума, беше цензурирано. WTF?! Вие сериозни ли сте? Наистина ли мислите, че тийнейджърите не са чували въпросният израз и не го употребяват доста повече от нормалното? Явно, освен житейски проблеми, голяма част от потребителите наистина са престанали да влизат заради тази абсурдна диктатура.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!